ALSO A/S lejer 3.000 m2 domicil i Stensdal Group-ejendom

Da ALSO A/S så starten til forvandlingen af Stensdal Groups ejendom på Mårkærvej i Taastrup, var den danske direktør ikke i tvivl om, at de havde fundet deres nye domicil. Derfor flytter ALSO i maj 2019 over på den anden side af vejen.

ALSO, der beskæftiger mere end 300 medarbejdere og i mere end 15 år har haft dansk hovedkontor i Taastrup, var på udkig efter nye og mere attraktive kvadratmeter. I søgningen faldt den danske direktør Camilla Gad Krogsgaard over et projekt fra Stensdal Group, som kort derfra var i gang med at renovere 9.000 m2 ejendom med mulighed for at få et domicil på 3.000 m2.

Hvis man er velforankret i et erhvervsområde som Klovtofte-kvarteret bag IKEA i Høje Taastrup, er det ikke nødvendigvis en let opgave at finde en anden type ejendom. Størstedelen af erhvervskvarteret er opført i samme periode, fra 70’erne og frem, og det kan være svært at se forskel på ejendommene langs vejene i kvarteret. Lige indtil Stensdal Group overtog Mårkærvej 2 og gik i gang med en forvandling, der ikke bare forskønner ejendommens tre bygninger, men i den grad også bidrager til en positiv udvikling i erhvervsområdet.

 Rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø

”Lejemålet på Mårkærvej 2 indeholder præcis hvad vi har søgt efter – en totalrenoveret ejendom, hvor såvel facade, rum, lys og materialer byder op til, at vi nu i ALSO flytter ind i en bygning, der skaber rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Her vil vi bl.a. få flotte nye mødefaciliteter, storslået kantine, fitnessrum m.m. Kort sagt, en bygning som vil styrke vores muligheder for at drive samarbejde og kreativitet. Nyheden om det nye kontor, var en festlig dag for medarbejderne, og vi tæller alle dagene til indflytningen”, forklarer Camilla Gad Krogsgaard, CEO, ALSO A/S.

”Stensdal har fra første dag, vi startede dialogen, ydet en meget professionel og hurtig indsats for at imødekomme vores ønsker og behov til bygningen og vi glæder os over det tætte samarbejde. Vi er nu i fuld gang med et indretningsfirma og planlægge indretningen af bygningen, så vi udnytter såvel lys, rum, materialer og får skabt de bedste arbejdsmæssige rammer for vores medarbejdere”.

Stensdal Group forskønner trætte erhvervsejendomme

Forvandlingen af domicilejendommen på Mårkærvej 2 er intet mindre end total. Ved første øjekast ligner det kommende ALSO-domicil en nybygget ejendom, og der er stort set også optimeret på alle niveauer, fra gulv til loft.

”Det er en del af vores filosofi, at vi forskønner trætte erhvervsejendomme med gode beliggenheder. Alle kan bygge nyt og flot på en bar mark, men kunsten er at optimere på det eksisterende erhvervsmarked, hvor infrastrukturen allerede er veludbygget og velfungerende. Som fx i Høje-Taastrup Kommune. Når vi vælger at opkøbe en slidt ejendom for at sætte den i stand fra A til Z, bidrager vi til at bevare en del af erhvervshistorien i området og gøre det mere attraktivt, så området udvikler sig i den rigtige retning”, forklarer Søren Stensdal, CEO i Stensdal Group A/S.

ALSO overtager domicilejendommens 3.000 m2 i maj 2019. Flyttebilerne får ikke langt. Der er nemlig under 400 meter fra ALSOs nuværende lokaler på Helgeshøj Allé.

”Vi glæder os til at drive ALSO videre fra et toprenoveret og lækkert kontor, hvor vi kan byde partnere og kunder indenfor i smukke og indbydende lokaler”, slutter Camilla Gad Krogsgaard.

OM ALSO DANMARK A/S

ALSO gør teknologi tilgængeligt til det danske marked, som Danmarks førende IT distributør. ALSO Danmark A/S er en del af Also Holding AG (Emmen/Schweiz) og omsatte sidste år for 8,9 mia kr. ALSO A/S er bindeled mellem verdens førende leverandører og deres 2000 danske forhandlere. ALSO tilbyder IT-services, logistik, indkøb, finansiering, Marketing-as-a-Service, Cloud & Software løsninger og har i dag mere end 160.000 produkter fra 350 leverandører. Koncernen har cirka 3.400 medarbejdere i hele Europa. I regnskabsåret 2014 (pr. 31 december) genererede selskabet en nettoomsætning på 7,2 milliarder euro. Hovedaktionær i Also Holding AG er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland.

OM STENSDAL GROUP A/S

Stensdal Group A/S har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og driver en portefølje på over 100.000 m2 kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv. Stensdal Groups hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en helt ny bydel syd for Hillerød. Derudover investerer vi i en række andre virksomheder uden for ejendomsbranchen.