Capital

Stensdal Group er en aktiv og engageret investor I en række vækstvirksomheder indenfor flere brancher, bl.a. software, digital marketing, parkeringsservice og hoteldrift. Som hovedregel som majoritetsejer.

Vi investerer primært i virksomheder med internationale afsætningsmuligheder, hvor vi kan bidrage med andet og mere end blot kapital. Vi foretrækker at investere og drive virksomheder sammen med den operationelle ledelse, for – på alle niveauer – at sikre fælles interesser i udviklingen af virksomheden.

Portfolio

Cura Management A/S

Cura Management A/S tilbyder professionel Property Management til både danske og udenlandske klienter.

Læs mere

Agnitio A/S

Agnitio er blandt verdens førende udbydere af software til CLM (Closed-loop marketing) og er specialiseret i pharma-branchen.

Læs mere

Anthill Agency A/S

Anthill Agency er et globalt arbejdende reklamebureau, specialiseret i digitale kampagner, salgspræsentationer m.v. til pharma-branchen.

Læs mere

Ebeltoft Strand A/S

Selskabet driver Ebeltoft Strand, 30 meter fra vandkanten ved Ebeltoft Vig.

Læs mere

Extenso Inkasso ApS

Extenso Inkasso er stiftet af folk der selv er erhvervsdrivende, på baggrund af deres erfaringer med inddrivelse og ønsker om løbende at kunne følge en sag fra start til slut.

Læs mere

ParkZone A/S

ParkZone A/S er blandt Danmarks førende selskaber, med speciale i parkeringsløsninger.

Læs mere

Referencer/Exits

ASGAARD GROUP A/S

ASGAARD GROUP er et velkonsolideret og dynamisk ejendomsselskab, med en portefølje af primært erhvervsejendomme, hovedsagelig koncentreret omkring København.

Læs mere

ProTelevision Technologies A/S

ProTelevision er verdens førende producent af bl.a. modulatorer til digital TV-broadcasting. Selskabets teknologi indgår som en central del i TV-sendere fra store dele af verdens producenter.

Læs mere

IRIS Enterprise Solutions A/S

IRIS udvikler og sælger et af markedets absolut førende IT-systemer til digital dokumenthåndtering, bl.a. fakturahåndtering.

Læs mere

Lightyears A/S

Lightyears udvikler, producerer og markedsfører designbelysning i premiumsegmentet, baseret på en skandinavisk orienteret designfilosofi.

Læs mere