Development

Stensdal Group udvikler ejendomsprojekter og adskiller sig således fundamentalt fra traditionelle ejendomsselskaber. Forretningsmodellen baserer sig på, at vi skaber værdi ved at udvikle og forædle en given ejendom med henblik på salg, indenfor en relativt kort tidshorisont, til mere langsigtede ejendomsinvestorer.

Vi er således kun i mindre grad konjunkturafhængige, idet vi tilsigter at have en så lav balance som muligt og kun eje ejendommene i den fase hvor de udvikles. Vi har altså ikke en større ejendomsportefølje, som stiger eller falder i takt med udviklingen i det generelle ejendomsmarked. Ambitionen om at være synlig i markedet med en god markedsposition betyder, at Stensdal Group er præget af et dynamisk vidensmiljø i hastig forandring. Det stiller især store krav til opsamling og udbredelse af ny viden i organisationen. Derudover spiller den enkelte medarbejders personlige viden en afgørende rolle, og særligt enkelte nøglemedarbejderes viden og kontaktnet kan have meget stor betydning.

Derudover har vi opbygget et solidt netværk af eksterne samarbejdspartnere bestående af arkitekter, ejendomsmæglere, entreprenører m.v. Tilsammen sikrer dette, at Stensdal Group er en fleksibel organisation, hvor vi udnytter de samlede kompetencer.

TETRIS A/S

Stensdal Group A/S ejer 25,5 % af TETRIS A/S, der udvikler ejendomme i Storkøbenhavn.

Det primære fokus er at udvikle boliger, nye erhvervsbygninger samt omdanne gamle industribygninger til tidssvarende kontorer. En bolig fra TETRIS er placeret centralt, så den får byliv og familieliv til at spille sammen. I takt med, at København bliver mere blå og grøn med strandparker og taghaver, bliver flere og flere boende i byen. Derfor lægger vi særlig vægt på, at vores boliger er indrettet optimalt, at der er grønne og hjemlige omgivelser samt nærhed til transport, så byliv og familieliv går hånd i hånd. Et kontor fra TETRIS understøtter og integrerer virksomhedens Brand, så rammerne tilfører værdi til både virksomhed, medarbejdere og kunder. På den måde bliver bygningen ikke bare et kontor, men et sted, hvor både kunder og ansatte føler sig hjemme. Sådan skaber TETRIS værdi for lejere og investorer.

www.tetris.as

NORDIC DEVELOPMENT GROUP A/S

Stensdal Group A/S ejer Nordic Development Group A/S, der beskæftiger sig med udvikling af boliger i Øst- og Sydøsteuropa.

Selskabet ejer byggejord til boligbyggeri i Chania på Kreta (Grækenland), i Varna i Bulgarien og Panevėžys i Litauen med et samlet byggeretsareal (forventet anvendelse) på i alt ca. 30.000 etagemeter.

Projekter

Ebeltoft Strand

Ebeltoft

I forbindelse med Hotel Ebeltoft Strand, tegnet af Friis & Moltke, udvikler vi i alt 45 smukke ferielejligheder i høj kvalitet, med en helt unik beliggenhed og kun 30 meter fra vandkanten.

Læs mere

Kirsebærhaven

2800 Kgs. Lyngby

32 rækkehuse i to plan fra 108-117 m2 centralt i Lyngby. Tegnet af Adept Architects. Opført af Rasmus Friis A/S for Stensdal Group A/S.

Læs mere

Fænø Park

Middelfart

Stensdal Group deltager i udviklingen af Fænø Park, der består af 123 fritliggende huse og ca. 5.000 m2 centerbygning, i meget naturskønne omgivelser, umiddelbart ned til Fænø Sund ved Middelfart, kun 2 km fra centrum.

Læs mere

Fredericia Megacenter

Fredericia

Centralt placeret nyt detailhandelscenter med facade til Vejlevej

Læs mere

Favrholm

Hillerød Syd

Byudviklingsselskabet Favrholm, som er et datterselskab af Stensdal Group A/S, står for udvikling af de centrale arealer i den nye bydel Favrholm i Hillerød Syd.

Læs mere

Referencer

Kastaniehaven

Holbæk

40 nyopførte lejeboliger centralt beliggende i Holbæk

Læs mere

Ankeret

Snekkersten

38 rækkehuse i størrelserne 130 – 145 m2 i Snekkersten.
Solgt og afleveret.

Læs mere

Annebergparken

Nykøbing Sjælland

14 ejerlejligheder i klassisk arkitektur på 100 m2 beliggende omkring et smuk, grønt parkanlæg.

Læs mere

Frederiksborggade

København K

1.300 m2 bestående ejendom med tøjkæde som ankerlejer og derudover klinik, kontor og boliger. Solgt til privat investeringsselskab.

Læs mere

Hvidkærvej

Odense

Ejendommen, der er indrettet som kontor- og logistikejendom, er på i alt 3.107 m2, fordelt med 431 m administration i særskilt bygning og 2.676 m2 lager.

Læs mere

Sagapark

Lejre

29 eksklusive ejerboliger bygget i den centrale del af Lejre, lige ud til stort og grønt parkanlæg, i gå afstand til skole, butikker og station.

Læs mere

Studiestræde

Holbæk

20 byhuse/ejerligheder i størrelserne 100 – 150 m2 opført i Holbæks gamle bymidte i smuk, klassisk arkitektur.

Læs mere

Telefonvej

Søborg

Ejendommen, der er på 2.213 m2, er beliggende i udbygget område med blandet bolig og erhverv og har tidligere været anvendt til skole.

Læs mere

Vestamager Centeret

Kastrup

7.200 m2 lokalt butikscenter, med Superbest/Dagrofa som ankerlejer og bl.a. Netto, Matas, Home, bager, slagter og motionscenter.

Læs mere