Fra Himmerland til Canada

En stor ordre til det canadiske postvæsen og dertil udvidet produktion var grunden til, at TRECO A/S ledte efter et nyt lejemål. Heldigvis kunne vi tilbyde dem et stort lejemål kun 300 meter fra deres nuværende location. TRECO A/S er på nuværende tidspunkt i gang med at indrette det 4.000 m2 store lejemål og i starten af maj begynder de at køre de første prøveproduktioner.

Aalestrup-lejemål-bredformat

Perfekt lokation

Erhvervspark Himmerland ligger i Aalestrup mellem Randers og Aalborg. Her har TRECO A/S netop udvidet deres produktion af metalkonstruktioner. Den udvidede produktion og behov for lokaler skyldes, at TRECO A/S har vundet en stor ordre til det canadiske postvæsen.

Produktionen drejer sig om et postkassesystem, som adskiller sig fra, hvad TRECO A/S ellers producerer:

”Det er en anden type produktion end den vi har i dag. Den store ordre kan risikere at fjerne fokus fra vores eksisterende kunder, så vi ønskede et separat sted til den nye produktion. Derudover havde vi simpelthen ikke plads til at varetage den store ordre, så derfor passer det glimrende at det nye lejemål ligger 300 meter nede af vejen”, fortæller Nicolaj Bøjlund Andersen fra TRECO A/S.

 

Ledige lejemål

I Erhvervspark Himmerland er der fortsat 12.000 m2 ledige lejemål, der enten kan lejes samlet eller fordeles på op til 10 individuelle lejemål. Se mere her.