Lyngby-Taarbæks borgmester så på rækkehuse fra Stensdal Group

Fra venstre Hans Tjellesen, Projektdirektør, Søren Stensdal, CEO – begge Stensdal Group, Sofia Osmani (K), borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune og Anders Lonka, partner i ADEPT på besøg i den nye boligoase på Kirsebærvænget ved Buddingevej.

Inden en stor del af 32 nyopførte luksusrækkehuse på Kirsebærvænget i weekenden får nye beboere, besøgte den konservative borgmester Sofia Osmani bebyggelsen opført af Stensdal Group og solgt til en af Nordens største udlejningsvirksomheder, Heimstaden.

Der var helt stille på Kirsebærvænget i Lyngby onsdag. 32 rækkehuse står nemlig lige nu og venter på nye beboere, der allerede fra weekenden starter indflytningen i det nye kvarter, som på kun to år er skudt op på den tidligere erhvervsgrund ved Buddingevej.

Inden husene og det fælles gårdhavemiljø snart fyldes med familier, biler, cykler og liv var der dog lige mulighed for at besøge byggeriet i ro og mag – sammen med bygherre og arkitekt.

Det benyttede Sofia Osmani (K), borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune, sig af. Sammen med Anders Lonka, partner i ADEPT, Projektdirektør Hans Tjellesen og CEO Søren Stensdal fra Stensdal Group, var hun onsdag på privat rundvisning i bebyggelsen og prøveboligen.

De 32 rækkehuse er i to plan med kælder og vender alle ind mod en fælles gård havemiljø centreret omkring stor græsplæne med træer og beplantning, som vil danne rammen om familielivet med børn.

”Vi er stolte over at vise borgmesteren det færdige byggeri, som er af høj kvalitet og på den måde har forvandlet en erhvervsgrund til en attraktiv grøn plet til Lyngbys borgere”, siger Søren Stensdal om det uformelle besøg på Kirsebærvænget.

”Borgmesteren hørte om den grundlæggende tanke i byggeriet, der er centreret omkring det fælles havemiljø. Boligerne giver mulighed for at vælge orientering ind mod eller væk fra denne centrale del. På den måde tiltaler samme type rækkehus både den kontaktsøgende børnefamilie og seniorerne, der ønsker et vedligeholdelsesfrit hus med lidt mere privatliv”, fortæller Søren Stensdal om grundtanken i et byggeri, han selv betegner som ikonisk for Stensdal Group.

Husene er tegnet af ADEPT, opført af Rasmus Friis A/S for Stensdal Group A/S – og solgt til Heimstaden Danmark, der er en del en af Nordens største udlejningsvirksomheder, Heimstaden. Se mere på www.kirsebærparken.dk

 

Stensdal Group A/S har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og driver en portefølje på ca. 100.000 m2 kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv. Stensdal Groups hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en helt ny bydel syd for Hillerød. Derudover har vi Private Equity-investeringer i et bredt udsnit af brancher.