Nye lejere flytter ind i Hvedemarken

Det går godt på Hvedemarken 3-5 i Farum. Efter en totalrenovering af bygningerne i 2016, indvendigt og udvendigt, er der allerede kommet flere nye lejere til. Smiley Fitness er flyttet ind og åbnede i starten af december 2016. Derudover er Allerød Distributionscenter flyttet ind tidligere i år. Hvedemarken er populær og der er stor interesse for de sidste lejemål.

Aftenstemning

Ud af de i alt 8.800 m2 er der kun 1.600 m2 ledigt på nuværende tidspunkt og der er stor interesse for de sidste m2. Og dette med god grund. Ejendommen fremstår efter totalrenoveringen med lyse og præsentable lejemål, og med den centrale beliggenhed i Farum forstår man godt interessen.

Ejendommen ligger hjørnet af Hvedemarken og Frederiksborgvej, lige overfor Farum Midtpunkt. Den multifunktionelle og synlige hjørneejendom ligger kun 1 km fra Hillerødmotorvejen og der er gode busforbindelser lige til døren.

Stensdal Group – fra idé til virkelighed

I forvejen huser ejendommen mange spændende lejere. Bl.a. Furesø Sprogskole og Post Nord mfl. har sin daglige gang på Hvedemarken. Foruden ejendommens totalrenovering, indvendigt og udvendigt, har Stensdal Group ryddet det omkringliggende område for overflødige buske og træer i stort omfang, men med respekt for de grønne miljøer.

Tilbage står nu en flot og lækker hjørneejendom, lige til at flytte ind i. Forhandlingerne om de sidste lejemål, der enten kan opdeles eller lejes som domicil, er godt i gang og hvis alt går vel er Hvedemarken snart total udlejet.

Nyt kontorlejmål 1. sal
Nyt kontorlejmål 1. sal

Lys hovedtrappe
Lyst indgangsparti

25-Ejendommen
Gode parkeringsforhold

Mere info om Hvedemarken