Fra kantinedrift til kantinegastronomi i flerbrugerejendom i Taastrup

Fra kantinedrift til kantinegastronomi i flerbrugerejendom i Taastrup

Stensdal Group har valgt Kokkenes Køkken til flerbrugerejendommen på Dybendalsvænget i Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup. Kantineudvalget, der repræsenterer ejendommens tilmeldte virksomheder, ønskede højere kvalitet i forhold til sundhed, smag og bæredygtighed.

”Som udlejer af en ejendom med flere virksomheder, hvis medarbejderes munde hver dag skal mættes, er det ikke ligegyldigt hvilket tilbud, vi giver dem. Er det for dårligt, vælger virksomhederne ikke at støtte op om ordningen, så målet hver dag er at levere hverdagsmad, der smager af weekend. Det er ikke alle, der kan det i stor skala, men det kan Kokkenes Køkken, og derfor faldt valget enstemmigt på deres tilbud”, fortæller Uno Sand, Ejendomschef i Stensdal Group.

Køkkenchef Thomas Risvig Petersen og kok Daniel Samuelsen, der er de nye ansigter i kantinen på Dybendalsvænget 3, hvor i alt 13 virksomheder lejer sig ind. Ejendommen ejes og drives af Stensdal Group.

Den 1. juni 2019 stod et hold af faglærte kokke og passionerede køkkenfolk derfor klar som gastronomisk spydspids i ejendommen, som Stensdal Group købte af Siemens i 2018, og sidenhen har istandsat.

Øget sundhed, gode råvarer og bæredygtig produktion
“Kantineudvalget har i længere tid ønsket at højne kvaliteten af kantineordningen. Da vi alligevel skulle forbedre faciliteterne i ejendommen, herunder indretningen omkring kantinen, kom en ny leverandør hurtigt på tale. Vi har fjernet de traditionelle kantinebakker og giver nu i stedet lejerne portionsanrettede frokostretter, som giver en helt anden følelse – nærmest som på en restaurant, og har etableret en dejlig træterrasse med borde, bænke og parasoller i ejendommens gårdhave, så måltiderne kan indtages udenfor, når vejret tillader”, fortæller Uno Sand.

Grøn kantineprofil
Fra Kokkenes Køkken glæder man sig også til at sætte nye standarder for kantinen på Dybendalsvænget. Salgsdirektør Martin Damby peger selv på den grønne kantineprofil som en afgørende årsag til, at Kokkenes Køkken fik en aftale med Stensdal Group:

“Bæredygtighed og miljø er en fast og forankret del i alt, hvad vi gør. Vi arbejder kontinuerligt med at nedbringe vores miljøbelastning, minimere madspild og øge andel af økologi i vores køkkener og bruger kun friske råvarer, gerne lokale og altid i sæson. Vi ser det derfor som en klar blåstempling af vores koncept, at lejerne i Stensdals ejendom enstemmigt har peget på os”.

Blandt virksomhederne, der deltager i kantineordningen på Dybendalsvænget 3, er ATOS IT Solutions and Services, Osram, Volvo Danmark, Lygas Energiteknik, Itab Shop Products, Novax og Ledvance.