Nyt år, ny ejerkreds og nye klienter

Lars Frederiksen, adm. direktør i Cura Management
Lars Frederiksen, Cura Management

Cura Management A/S starter 2018 med at skifte ud i ejerkredsen, da Newsec, som en konsekvens af købet af DATEA, har valgt at sælge sine aktier i virksomheden. Broderparten er solgt til Stensdal Group A/S og en mindre del til advokat Michael Gaarmann, der er partner i Lundgreens.

Søren Stensdal, administrerende direktør og ejer af Stensdal Group, udtaler:

“Cura Management har omfattende erfaring med servicering af særligt internationale ejendomsinvestorer på det danske marked. Det er et segment, der oplever markant vækst, og som jeg ser fortsat meget betydelige udviklingsmuligheder i. Jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden i nært samarbejde med Lars Frederiksen og Michael Gaarmann.”

Lars Frederiksen ejer som hidtil 50 procent af Cura Management og har desuden valgt at fokusere 100 procent på virksomheden ved i december måned 2017 at opsige sin direktørpost i ejendomsselskabet Fast Ejendom Danmark A/S.

Bestyrelsen består herefter af formand Michael Gaarmann, Søren Stensdal og Lars Frederiksen.

Cura Management servicerer både danske og udenlandske ejendomsinvestorer med professionel ejendomsadministration og avanceret rapportering:

”Med internationale klienter som Catella Real Estate, Orange investment managers og CapMan føler vi, at vi har fået fat i en meget interessant del af markedet, som vi vil satse endnu stærkere på i det nye år”, udtaler Lars Frederiksen, ”Internationale ejendomsinvestorer stiller høje krav til blandt andet den løbende rapportering. Det er vores spidskompetence, og det kommer selvfølgelig også vores danske klienter til gode; de får samme professionelle behandling og mulighed for samme avancerede rapportering som vores udenlandske klienter ”.

Den individuelle og fokuserede servicering af klienterne vil fortsat kendetegne Cura Management:

”I det nuværende marked for ejendomsadministration sker der en betydelig konsolidering mod færre og større enheder. Det er en helt nødvendig udvikling, men det er vores overbevisning, at der både er plads til og behov for mindre og mere specialiserede ejendomsforvaltere, der kan prioritere klienternes behov for en personlig og individuel service.”

For yderligere spørgsmål kan direktør Lars Frederiksen kontaktes på 40 36 41 09 eller lf@curamanagement.dk.

 

Cura Management er stiftet i 2004 og har kontinuerligt beskæftiget sig med ejendomsforvaltning og rapportering.

Stensdal Group A/S har i mere end 25 år beskæftiget sig med investering i og udvikling af fast ejendom, samt aktive investeringer i mindre og mellemstore virksomheder.