Omfattende renovering skaber liv på Hvedemarken

Vi har tidligere skrevet om nye lejere i Hvedemarken og nu er der endnu engang nye tilflyttere til Farum. Furesø Kommune har nemlig underskrevet lejekontrakt på 1.500 m2, hvor et nyt jobcenter får plads.Hvedemarken2

Furesø Kommune har valgt at placere jobcentret på Hvedemarken 3-5. Placeringen centralt i Farum, tæt på offentlig transport, giver borgerne nem adgang til det nye jobcenter.

Udlejningerne skaber aktivitet i byen
På Hvedemarken, lige overfor Farum Midtpunkt, ligger nu Smiley Fitness, Sprogcenter Furesø og snart Jobcenter Furesø. Alle lejerne har det tilfælles, at de alle omfatter publikumsorienteret anvendelse og Hvedemarken vil derfor skabe liv og aktivitet i området.

God synergi i Hvedemarken
Det skaber en god synergi at samle sprogcenter og jobcenter på samme matrikel. Begge instanser hører under Furesø Kommune og borgere, der er tilknyttet begge centre, skal derfor ikke rejse langt fra det ene til det andet.

We Materialize Ideas
Vi er i fuld gang med at gøre alt klar til det nye jobcenter. Ombygningen af lokalerne vil bl.a. sikre et godt arbejdsklima for personale og borgere. Derudover bygges et flot indgangsparti til borgermodtagelse. Efter planen overdrages lejemålet til Furesø Kommune i sommeren 2017.

Tilbage i Hvedemarken er to små lejemål, klar til udlejning. Læs mere om ledige lejemål her.