ParkZone er tilbage i totalrenoveret lejemål

Park Zones lejemål på Valhøjs Allé – efter totalrenovering af Stensdal Group

Man kan ikke lige se det, hvis man ikke lige ved det. Sådan kunne historien om ParkZones kontor på Valhøjs Allé i Rødovre sagtens indledes.

For få måneder siden pakkede Direktør Torben Juhl og ParkZones medarbejdere kontoret på Valhøjs Allé ned for at give plads til en gennemgribende renovering, der har forvandlet lejemålet på ca. 520 m2 i en sådan grad, at man har svært ved at tro, at det er samme lokaler.

”Vi måtte erkende, at de daværende utidssvarende rammer, der gik tilbage til ejendommens opførelse i 1970’erne, ikke længere opfyldte vores kriterier i forhold til et godt arbejdsmiljø. En lang gang med små kontorer og for små fællesarealer var ikke optimalt, hverken for vores medarbejdere eller vores gæster. Derfor gik vi i dialog med udlejer, Stensdal Group, om at renovere og få lejemålet præcis, som vi ønskede”, fortæller Torben Juhl.

”The Stensdal way”

Stensdal Group, der ejer ejendommen og i øvrigt er nabo til lejemålet, har en særlig måde at gå til et træt og trist lejemål på. Projektchef Thomas Fog Pedersen, der har haft ansvaret for ParkZone-renoveringen, fortæller:

”De senere år har vi udviklet et særligt Stensdal-koncept, som vi folder ud i langt de fleste af de ejendomme, vi køber for at renovere. Det er i den eksklusive ende, hvor alt endevendes – fra installationer under gulv og over loft – til de flotte synlige detaljer med trægulve, glasskillevægge og sorte køkkenkerner fra Svane Køkken. Stilen er gennemprøvet og giver meget glade og tilfredse lejere – og så er vi selv stolte af, hvor flot resultatet bliver. Hver gang!”

Fastholdelse af medarbejdere
Mens renoveringen stod på var ParkZone genhuset i et af Stensdal Groups øvrige lejemål – i øvrigt på samme adresse. Dette har været en fordel for både virksomhed og medarbejdere, der er mødt ind i samme ejendom og derfor ikke har mærket stor forandring.

”I en tid, hvor fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft er vigtigt for mange virksomheder, har det naturligvis også spillet ind i vores overvejelser, inden vi besluttede at blive i lejemålet”, siger Torben Juhl.

Den store forandring er dog tydelig, nu hvor ParkZone er tilbage i helt nye omgivelser i samme lokaler, som de forlod. ”Kvadratmetrene er de samme, men de er udnyttet på en helt anden måde og giver indtryk af, at vi er flyttet ind i noget helt nyt. Det er vi på mange måder også, men i virkeligheden er vi bare flyttet hjem igen”, slutter Torben Juhl.

Hvad parkeringspladser angår, har ejendommen på Valhøjs Allé også gode forhold. Alt andet ville vist også være underligt.

 

OM STENSDAL GROUP
Stensdal Group A/S har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og driver en portefølje på ca. 100.000 m2 kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv. Stensdal Groups hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en helt ny bydel syd for Hillerød. Derudover har vi Private Equity-investeringer i et bredt udsnit af brancher.