Kærvej 12 - Hørsholm

Centralt placeret kontor- lagerejedom, total nyrenoveret indvendigt og udvendigt i 2017, i Stendsdal Group sædvanlige høje kvalitet og standard.

Det samlede udlejningsareal udgør ca. 1.800 m2, og er fordelt på hhv. kælder, stueetage, 1. sal samt koldlager/depotrum. Ejendommen er beliggende i et kendt udbygget erhvervsområde i Hørsholm, tæt på helsingørmotorvejen, Hørholm C og “Cirkelhuset” med de mange indkøbsmuligheder. Erhvervsområdet har mange forskellige erhverv/brancher f.eks. bilforhandler, trælasthandel, lager- og distribution, hotellager, engroshandel etc. Området er fortsat under udvikling, bl.a. har Audi i 2017 opført et helt nyt, moderne stort bilhus.

Ejendommen er opført i 1993 med facader af betonelementer og tag med tagpap, og er disponeret således: stueplan til lager/logistik,  1. sal til administration med møderum og stort køkken/kantine med egen terrasse,  og kældetagen med mandskabsfaciliteter (bade- og omklædningsrum) etc.. Der er indbygget elevator, der kører fra kælder til 1. sal. Grundarealet på 3.660 m2 er indhegnet, og udlagt med sf-sten/asfalteret køre- og parkeringsareal.

Alt er udlejet.

For yderligere information kontakt:
Uno Sand på mail us@stensdal.dk eller tlf. +45 2728 7070