Mårkærvej 2, til leje - Taastrup

Stor kontor- og lagerejendom på ca. 9.000 m2, med central beliggenhed i et attraktivt erhvervsområde ved IKEA i Taastrup, med front direkte ud til Helgehøjs Alle og Mårkærvej, og med kort afstand til indfaldsvejen Roskildevej og Holbæk-motorvejen. Der er ligeledes gode busforbindelser i området med stoppested lige ved døren, til og fra Høje-Taastrup Station m.fl.

Ejendommen er fordelt på 3 bygninger, hver med egen indkørsel, og fælles er, at de alle har gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Bygningerne skal renoveres indvendigt og udvendigt, og vil efterfølgende fremstå i vores anerkendte kvalitetsudtryk, herunder med perfekte køkken- og kantineforhold i begge kontorbygninger.

Med front til Helgehøjs Alle ligger den ene kontorbygning (bygning 3) på ca. 1.750 m2, fordelt på 2 etager, bl.a. med stort køkken/kantine-område i stueetagen samt stor terrasse. Efter endt renovering vil lejemålet fremstå super atraktivt i moderne stil, både udvendigt som indvendigt.

Den store hovedbygning (bygning 1) på ca. 3.335 m2 ligger med front til Mårkærvej og har tidligere fungeret som kontordomicil. Der er reception med sikkerhedskontrol, elevator og fremstår i moderne indretning. Hovedbygningen er i 3 etager med fritlagt underetage, der fungerer som storkøkken og kantine med udgang til terrasse. Der forekommer gode personalefaciliteter med omklædningsrum, bad og mulighed for indretning af fitness etc. Stueplan og 1. sal er indrettet med en blanding af åbne cellekontorer, storrumskontorer, møderum, toiletter, the-køkken etc.

Mellem disse to bygninger (bygning 1 og 3) ligger den ca. 3.300 m2 store lagerbygning (bygning 2) med ca. 975 m2 administrationsbygning på 1. sal.

Udvendigt fremstår ejendommen med flotte grønne områder, terrasser, overdækket cykelparkering, og gode parkerings-/logistikforhold.

Det er muligt, at leje ejendommen som et samlet lejemål, eller ved at dele den op som separat kontor lejemål, eller som kontor- lagerlejemål.

Pr. oktober 2017 er der følgende ledige lejemål:

Ledige lejemål fra 700 – 9.000 m2.

For yderligere information kontakt:
Uno Sand på mail us@stensdal.dk eller tlf. +45 2728 7070

eller til den tilknyttede erhvervsmægler:

Andersen Erhverv, tlf.nr. +45 4439 0100