Mårkærvej 2, til leje - Taastrup

Stor kontor- og lagerejendom på ca. 9.350 m2, med central beliggenhed i et attraktivt erhvervsområde ved IKEA i Taastrup, med front direkte ud til Helgehøjs Alle og Mårkærvej. Kort afstand til indfaldsvejen Roskildevej og Holbæk-motorvejen. Der er ligeledes gode busforbindelser i området med stoppested lige ved døren, til og fra Høje-Taastrup Station m.fl.

Ejendommen er fordelt på 3 bygninger, hver med egen indkørsel, og fælles er, at de alle har gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Bygningerne skal renoveres indvendigt og udvendigt, og vil efterfølgende fremstå i vores anerkendte kvalitetsudtryk, herunder med perfekte køkken- og kantineforhold i begge kontorbygninger.

Den store hovedbygning (bygning 1) på ca. 3.318 m2 ligger med front til Mårkærvej, og har tidligere fungeret som kontordomicil. Der er reception med sikkerhedskontrol, elevator mellem de 3 etager, og ejendommen fremstår i moderne indretning og stand. Den fritlagte underetage fungerer både som storkøkken og kantine med udgang til terrasse samt kontorarbejdspladser. Endvidere er der gode personalefaciliteter med omklædningsrum, bad og mulighed for indretning af fitness etc. Stueplan og 1. sal er indrettet med en blanding af åbne cellekontorer, storrumskontorer, møderum, toiletter, the-køkken etc. Der er opvarmet gangbro fra stueetagen og 1. sal til bygning 2. Klar til indflytning fra 1. marts 2018.

Med front til Helgehøjs Alle ligger bygning 3 på i alt ca. 1.800 m2 fordelt på 2 etager – plus kælder på ca. 384 m2. Bygningen er under totalrenovering, og vil efter endt renovering fremstå som et helt nyt super attraktivt kontordomicil. Nye facader, vinduer, tag med isolering iht. gældende regler og nyt indgangsparti. Indvendigt bliver alt nyt, herunder: gulve, vægge, el-installationer, varmeanlæg inkl. rør/radiatorer, lofter, toiletter, te-køkken (begge etager) samt nyt hall-område med flot trappe til 1. sal. Hertil kommer der nyt køkken og kantineområde og med egen stor terrasse ifm. kantinen. Kælderen bliver indrettet til personalefaciliteter med omklædnings- og badefaciliteter og evt. cykelrum – alt efter ønske. Klar til indflytning efteråret 2018.

Mellem bygning 1 og 3 ligger lagerbygningen (bygning 2) med ca. 2.866 m2 lagerhal og 3 stk. porte. På 1. sal ligger administrationsbygningen på ca. 986 m2. Klar til indflytning ca. 3-4 mdr. efter underskrift af lejekontrakt.

Udvendigt fremstår grundarealet med dejlige grønne områder, terrasser, overdækket cykelparkering samt rigtige gode parkerings-/logistikforhold.

Det er muligt, at leje de 3 bygninger som et samlet lejemål, eller ved at leje bygningerne enkeltvis, dvs. fra 1 – 3 lejemål.

Pr. oktober 2017 er der følgende ledige lejemål:

Ledige lejemål fra ca. 1.800 – 9.350 m2.

For yderligere information kontakt:
Uno Sand på mail us@stensdal.dk eller tlf. +45 2728 7070

eller til den tilknyttede erhvervsmægler:

Andersen Erhverv, tlf.nr. +45 4439 0100