Mårkærvej 2 - Taastrup

Stor kontor- og lagerejendom på ca. 9.000 m2, med central beliggenhed i et attraktivt erhvervsområde ved IKEA i Taastrup, med front direkte ud til Helgehøjs Alle, og med kort afstand til indfaldsvejen Roskildevej og Holbæk-motorvejen. Der er ligeledes gode busforbindelser i området med stoppested lige ved døren, til og fra Høje-Taastrup Station m.fl.

Ejendommen er fordelt på 3 bygninger, hver med egen indkørsel, og fælles er, at de alle har gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Med front til Helgehøjs Alle ligger den ene kontorbygning på ca. 1.800 m2, og med front til Mårkærvej ligger den store kontorbygning på ca. 3.335 m2. Mellem disse to bygninger ligger den ca. 3.300 m2 store lagerbygning med ca. 975 m2 administrationsbygning på 1. sal.

Bygningerne skal renoveres indvendigt og udvendigt, og vil efterfølgende fremstå i vores anerkendte kvalitetsudtryk, herunder med perfekte køkken- og kantineforhold i begge kontorbygninger.

Udvendigt fremstår ejendommen med flotte grønne områder, terrasser, overdækket cykelparkering, og gode parkerings- og logistikforhold.

Se ledige lejemål på Mårkærvej.

For yderligere information kontakt:
Uno Sand på mail us@stensdal.dk eller tlf. +45 2728 7070