Tempovej 27-29, til leje - Ballerup

Synlig og attraktiv hjørneejendom, beliggende på hjørnet af Ballerup Boulevard og Tempovej, hvilket giver en helt unik mulighed for at profilere sin virksomhed.

Med kun ca. 700 m til Motorring 4’s af/tilkørsel 1 – Ballerup C – er der hurtig og nem adgang til motorvejsnettet. Ligeledes er der kun ca. 800 m til Malmparken S-station samt flere buslinjer i området.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som separate kontorlejemål, lagerlejemål og som mix af kontor/lagerlejemål.

Udvendig som indvendig fremtræder ejendommen præsentabel, og mange af lejemålene er indenfor de seneste år moderniseret. I løbet af 2017 er de fælles indgangspartier samt facaden blevet renoveret, og sammen med de grønne arealer, de perfekte parkeringsforhold, er det optimale betingelser for mange firmaer, deres ansatte, leverandører og kunder.

Ledig lejemål:

  • Kontor, møderum/showroom og lager, 1. sal og stueplan, 987 mkontor og 100 m2 lager
  • Kontor, møderum/showroom, stueplan, 176 m2
  • Kontor, møderum/showroom, 1. sal, 185 m2

Lejemålet i stueplan er veldisponeret og nyistandsat bl.a. nyt parkettrægulv, nyt svanekøkken, nye toiletter og nymalet over alt. Indrettet med 2 store kontorer, 1 stort møderum/showroom og 1 mindre møderum, og med parkering lige uden for hoveddøren.

Lejemålet på 1. sal er ligeledes veldisponeret og nyistandsat, bla. med nyt trægulv, nyt køkken, nye toiletter/bad og overtages nymalet over alt. Indrettet med 2 store kontorer, 1 stort møderum/showroom samt åben køkken/loungeområde. Ligeledes parkering ved hoveddøren.

Lejemålene kan lejes samlet eller hver for sig.

For besigtigelse eller drøftelse af jeres muligheder på ejendommen kontakt venligst:

Uno Sand på mail us@stensdal.dk eller tlf. +45 2728 7070.

eller til den tilknyttede erhvervsmægler:

Andersen Erhverv, telefon: +45 4439 0100