Tempovej 27-29, Ballerup, 987-2560 m2 kontor og lager til leje - Ballerup

Bedre beliggenhed ud mod Ballerup Boulevard er svær at finde.

Stensdal Group udlejer kontor- og lagerlokaler, fx som domicil, i meget synlig ejendom på hjørnet af Tempovej og Ballerup Boulevard:

  • 1. sal: 987 m2 kontor, møderum/showroom og 100 m2 lager i stueetagen
  • Stueetagen og 1. sal: 1.033 m2 kontor, møderum/showroom og tilhørende 1.476 m2 lagerhal i stueetagen + 51 m² depotrum i kælderen

Med kun ca. 700 m til Motorring 4 og kun ca. 800 m til Malmparken S-station samt flere buslinjer i området.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som separate kontorlejemål, lagerlejemål og som mix af kontor-/lagerlejemål.

Udvendig som indvendig fremtræder ejendommen præsentabel, og mange af lejemålene er indenfor de seneste år moderniseret. I løbet af 2017 er de fælles indgangspartier samt facaden blevet renoveret, og sammen med de grønne arealer, de perfekte parkeringsforhold, er det optimale betingelser for mange firmaer, deres ansatte, leverandører og kunder.

Det store kontorlejemål på 987 m2, vil efter en gennemgribende renovering fremstå som et af Storkøbenhavns flotteste kontorer,  og med 1. sal’s facadehjørne direkte ud til Ballerup Boulevard,  er der stor mulighed for at profilere sin virksomhed.

Det store kontor- og lagerlejemål på 2.560 m2 fungere som domicil med egen hovedindgang til kontoretagerne, og fra kontoretagerne er der direkte indgang til den store højtloftet lagerhal, der bl.a. er forsynet med 2 rulleporte.

For besigtigelse eller drøftelse af jeres muligheder på ejendommen kontakt venligst:

Uno Sand på mail us@stensdal.dk eller tlf. +45 2728 7070.