Valhøjs Allé 174-176, til leje - Rødovre

Ca. 12.000 m2 kontor- og lagerejendom, præsentabel og centralt beliggende i Rødovre kommune, og med nem adgang til det københavnske motorvejsnet. Der er gode busforbindelser i området, og stationen til kommende letbane langs Ring 3, vil blive placeret i gå afstand fra ejendommen.

En ejendom med mange gode lejemål i flere størrelser, og med en fleksibel indretning er der mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen består af en stor opvarmet lagerhal med tilhørende kontor- og mandskabsfaciliteter. Herudover er der en række selvstændige kontorlejemål samt depot/lagerrum og mandskabsfaciliteter i kælderen.

Der er fælles flot velkomstområde med hall, attraktive fælles mødefaciliteter, atriumgårdmiljø, gode parkeringsfaciliteter – alt sammen til glæde for ejendommens lejere og deres kunder.

Lagerhallen er ifm. udlejning i 2017, blevet opdelt i to lejemål, hvor den ledige lagerhal udgør et areal på ca. 1.300 m2 med egen rulleport, og med direkte forbindelse til eget kontor- og mandskabsfacilitetslejemål.

Alle lejemål er nyrenoveret, og kontorlejemålene fremtræder velindrettet og i lyse materialer.

Pr. september 2018 er der følgende ledige lejemål:

  1. Lagerhal ca. 1.300 m2 (lofthøjde ca. 5,5 m) med tilhørende administrations- og mandskabsfaciliteter på ca. 690 m2
  2. Bade- og omklædningsfaciliteter samt depot/lagerrum i kælderen

For besigtigelse eller drøftelse af jeres muligheder på ejendommen kontakt venligst:

Uno Sand på mail us@stensdal.dk eller tlf. +45 2728 7070