Vallensbækvej 47 - Brøndby

Stensdal Group købte i 2017 en af Vallensbækvejs mest attraktive erhvervsejendomme – med maksimal synlighed ud mod Holbækmotorvejen. Ejendommen er på ca. 5.200 m2 opdelt i flere lejemål. Hele bygningen totalrenoveres i disse måneder med nye facader, nye vinduer og nyt tag, og er allerede delvist udlejet til Dansk Bilglas, der i december åbnede en afdeling i de flotte rammer.

Vallensbækvej ligger attraktivt i forhold til at blive set og i forhold til at komme til og fra. Virksomheder inden for mange brancher har valgt at placere sig her, fordi ejendommene i området generelt er fine og præsentable og fordi kunder og forretningsforbindelser nemt kan finde vej. Også vareleverancer sker ubesværet grundet nærheden til motorvejstilkørsler både mod øst og vest.

Den særlige placering med facade direkte ud til Holbækmotorvejen gør ejendommen meget markant og attraktiv, da over 90.000 bilister dagligt passerer – med mulighed for god synlighed med skilte.

Se ledige lejemål på Vallensbækvej 47 her

Visualisering af Vallensbækvej 47, der foruden denne bygning også indeholder montagehaller udlejet til bl.a. Dansk Bilglas.

For yderligere information kontakt:
Lars Vestergaard Olsen på mail lvo@stensdal.dk eller tlf. +45 4068 2800

3D visualisering kontorbygning som p.t. er ledigt lejemål – oplagt som domicil