Persondatapolitik i Stensdal Group

Indrømmet. Dette er ikke vores hjemmesides mest besøgte side.

 

Det ved vi, bl.a. fordi vi indsamler data – som er det, det hele handler om. Men siden er nødvendig på grund af lovgivningen om Persondata og den måde, vi indsamler, behandler og opbevarer de data, du afgiver, når du besøger vores hjemmeside og er i kontakt med os. Derfor har vi også sat ord på vores Persondata- og Privatlivspolitik.

Det korte af det lange er, at Stensdal Group

  • registrerer alle besøg på vores hjemmeside www.stensdal.dk (med cookies, ligesom de fleste andre sider, du klikker ind på)
  • registrerer, hvis du bestiller/downloader materiale (prospekt eller fremvisning af lejemål)
  • beskytter dine oplysninger og aldrig deler dem med 3. part
  • overholder lovgivningen ved at slette oplysningerne senest efter 3 år.

Vi samler data på alle, der accepterer vores cookies på hjemmesiden – og på alle, der beder om at få tilsendt et prospekt eller booker en fremvisning af et lejemål. Derudover samler vi data på alle, der henvender sig via mail, sender jobansøgninger og er lejere og kunder hos os.

I den forbindelse har vi, som såkaldt “databehandler”, vedtaget denne Persondata- og Privatlivspolitik, som officielt oplyser om, hvordan vi behandler persondata og de oplysninger, vi måtte have og få om dig. Det er en lang smøre, men den skal være her, så god fornøjelse med at læse alt det med småt, som på grund af lovgivning er slået stort op.

Cookies hjælper os med at analysere hjemmesiden

Ved at besøge www.stensdal.dk accepterer du, at vi bruger cookies til at indsamle oplysninger om dig. Det gør vi for at kunne forbedre siden og indholdet og for at kunne måle, hvem der besøger og hvilke sider, besøgende bruger tid på. Cookies er en fil som gemmes på din computer, smartphone eller tablet, når du besøger en hjemmeside. Det er en passiv fil, som stort set bruges af alle hjemmesider. Den har til formål at huske indstillinger, informere om dit besøg og målrette annoncer specifikt til dig. En cookie kan ikke sprede virus eller skade andre programmer og du kan altid selv slette cookies på din egen computer. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke.

Via cookies samler vi data om, hvem der besøger vores hjemmeside. Disse oplysninger giver os et billede af din brug af siden, fx

  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • Sider som du klikker på
  • Din IP-adresse
  • Oplysninger om din browser og computertype (og om du besøger fra mobil eller tablet)
  • URL fra henvisningssted (fx hvis du har klikket på et link et andet sted)
  • Data om dig, som du selv oplyser, fx
    • Navn, adresse og kontaktoplysninger afgivet i forbindelse med oprettelse som kunde, leverandør eller samarbejdspartner hos os
    • Oplysninger du deler med os via sociale medier, herunder LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter.
    • Oplysninger sendt på e-mail, herunder jobansøgninger m.m (som ikke nødvendigvis kommer via hjemmesiden).

Når du selv giver os oplysninger – fx når du ønsker prospekt eller fremvisning – gemmer vi dine oplysninger i mails og opbevarer oplysningerne jf. lovgivningen.

Google Analytics oversætter statistikken til noget, vi forstår

Når du accepterer Cookies på vores hjemmeside, accepterer du, at vi tillader Google Analytics – som databehandler for vores data – at registrere dit besøg og din interaktion med siden. Disse persondata må kun videregives efter aftale eller for at overholde gældende retslige krav. Læs mere om Googles fortrolighedspolitik via dette link https://policies.google.com/?hl=da

Vi opbevarer og beskytter oplysningerne om dig

Vi følger lovgivningen, når det gælder opbevaring af persondata. Dine data skal opbevares sikkert og fortroligt, og derfor er det kun få medarbejdere hos Stensdal Group, der har adgang til registrerede data på stensdal.dk og i de bagvedliggende systemer. Vi har fastlagte procedurer for, hvem der får denne adgang, og vi tager løbende backup af vores datasæt, herunder e-mails, for at undgå tab af data.

Vi udleverer ikke data til 3. part, med mindre du specifikt giver samtykke til det.

  • Persondata opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Højst i 3 år.
  • Kundeoplysninger opbevares indtil 3 år efter kundeforholdets ophør.
  • Jobansøgninger slettes som udgangspunkt senest 6 måneder efter modtagelsen, med mindre vi vælger at gå videre med en ansættelsesproces og/eller indhenter dit samtykke til at gemme jobansøgningen.
  • Oplysninger som har betydning efter regnskabsloven slettes tidligst 5 år efter at der ikke længere forekommer relevans.

Vi er dataansvarlige for hjemmesiden

Stensdal Group er underlagt persondatalovgivningens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du krænkelse af dit privatliv ved brug af vores hjemmeside eller ved anden interaktion med Stensdal Group, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf. +45 3319 3200 og e-mail:

Dataansvarlig for denne hjemmeside er Stensdal Group A/S, Valhøjs Allé 174-176, 2610 Rødovre, CVR 10238889. Du kan altid kontakte os på 3311 0024 eller , hvis du har spørgsmål, eller ønsker at se eller slette dine persondata hos os. Skriv “Privatlivspolitik” i emnefeltet, så ryger mailen til rette vedkommende.

Og hermed nåede du til vejs ende, i hvert fald hvad vores persondata- og privatlivspolitik angår.

 

Vil du hellere se ledige lejemål i vores mange ejendomme?

 

Hermed nåede du til vejs ende, i hvert fald hvad vores persondata- og privatlivspolitik angår.