Stensdal Group ansætter Flemming Eismark som ny projektchef

Stensdal Group A/S står over for en massiv udvidelse af ejendomsporteføljen bl.a. ved opførelse af nye ejendomme i eget regi. Derfor udvider koncernen endnu engang medarbejderstaben, hvor nyeste tilføjelse er 58 årige Flemming Eismark, der er uddannet ingeniør og har over 25 års erfaring indenfor entreprenørarbejde i hoved- og totalentrepriser samt ejendoms-, projekt- og byudvikling.

Flemming Eismark

Flemming er ansat i rollen som projektchef og hans primære opgave bliver at styrke selskabets kompetencer indenfor projekterings- og entreprisestyring, herunder indkøb og ledelse af rådgivnings- og entreprenørydelser. Der er mange projekter at gå i gang med, men Flemming ser især frem til ét projekt:

Det store byudviklingsprojekt Favrholm i Hillerød, der omfatter en helt ny bydel på mindst 125.000 etagemeter, bliver spændende at være med på. Derudover har Stensdal Group flere spændende projekter i støbeskeen, synes jeg.

Når byggeriet går op i en højere enhed

Det betyder meget for Flemming at gennemføre byggeprojekter, således at alle involverede parter kan være tilfredse og stolte af resultatet og dette er oftets tilfældet, når byggerier går op i en højere enhed således at form, funktion, kvalitet og økonomi når sammen på bedst tænkelig måde, fortæller Flemming.

Sammenhold, vand og sne

Når Flemming ikke gennemfører store byggeprojekter er han enten at finde til vands, til lands eller i luften. Flemming bruger nemlig sin fritid på sejlads, biler, skiløb og kitesurfing. Privat er Flemming gift med Heidi og sammen har de 3 børn. Når familien tager på ferie er det ofte aktive ferier. Om sommeren sejler de og om vinteren står de på ski.

Det gode ved aktive ferier er at de kombinerer sammenhold og natur. Og så er de aktive ferier gode for helbredet, afslutter Flemming.

Stort velkommen til Flemming Eismark.