Stensdal Group ansætter ny CFO

Eske Munck er 51 år og bor i Ballerup. Han har en Executive MBA og Cand. Merc. Aud. samt baggrund som revisor. De sidste mange år har han arbejdet selvstændigt med sine egne virksomheder. Nu starter han som CFO i Stendal Group.

Eske1_1000x660

Hos Stensdal Group kommer Eske til at have ansvar for økonomi og forretningsudvikling og han glæder sig til at komme i gang: ”Stensdal Group er en veldrevet og dynamisk koncern. Der er fart på og koncernen beskæftiger sig med spændende forretningsområder”, fortæller Eske.

Fra at være selvstændig glæder Eske sig til at være en del af en organisation igen: ”Det sociale element, ved at være en del af en organisation, er naturligvis også en klar fordel”, fortæller Eske.

Vandsport hele året

Når Eske ikke sidder begravet i tal og forretningsudvikling, er han ofte at finde på vandet. Eske er særlig glad for vandsport og har dyrket kitesurfing i 10 år. Selvom Danmark har en del kølige måneder, så afholder det ikke Eske fra vandet: ”Vi holder stort set kun pause i januar”, fortæller Eske.

Eske har desuden windsurfet i mange år, men udstyret til kitesurfing fylder mindre og er lettere at transportere. Det er en klar fordel, når Eskes yndlings surfersted er Klitmøller i Nordjylland.

Stort velkommen til Eske Munck.