Ejendomsnytårskur for erhvervsmæglere 23. januar

Stensdal Group afholder for første gang ejendomsnytårskur for erhvervsmæglere (tilmelding via mail til nytaarskur@stensdal.dk senest 16. januar). Med os er Høje-Taastrup Kommunes nyansatte Erhvervsservicechef, som vi har glæden af at have med på dagen:

onsdag den 23. januar kl. 15-17
i vores ejendom Dybensdalsvænget 3, Taastrup

Kom og hør mere om os, vores tilgang til ejendomme, forvandling af ’kedelige erhvervsområder’, værdiforøgelse af eksisterende lejemål osv. Stensdal Group ejer og udlejer over 100.000 m2 af Storkøbenhavns flotteste erhvervslejemål og har forøget vores portefølje med 42% alene det sidste år.

Vi vil mere – og derfor er det på tide, at vi fortæller mere om os – og får en god snak om markedet. Derudover mener vi, at der er alt for få chancer for at mødes uforpligtende til input over et glas godt vin og lidt tapas – så nu skal det være!

PROGRAM ONSDAG 23/1 KL. 15-17

15.00-15.15 Ankomst og mulighed for at få lidt tørt og vådt til ganen.
15.15-15.30 Velkomst og præsentation ved Søren Stensdal, CEO.
15.30-15.45 Høje Taastrups erhvervsvenlighed ved Anne-Mette Felby Madsen, Erhvervsservicechef.
15.45-17.00 Fri networking over et glas vin

Tilmelding senest 16/1 via mail

Har du tid og lyst til at komme, og tager du en eller flere kolleger med, så send en mail med antal/navne til nytaarskur@stensdal.dk senest 16. januar. Afbud i sidste øjeblik ser vi naturligvis helst ikke, men kan ske til Ejendomschef Uno Sand på 2728 7070.

Glæder os til at starte en forhåbentlig god tradition. Næste gang bliver det i en af de andre Vestegnskommuner, hvor vi forskønner erhvervsejendomme, så hold øje med traditionen (og med os!) Velkommen til!


OM STENSDAL GROUP A/S:

Stensdal Group A/S har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og udlejer en portefølje på over 100.000 m2 kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv. Stensdal Groups hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en helt ny bydel syd for Hillerød. Derudover investerer vi i en række andre virksomheder uden for ejendomsbranchen.