Stensdal Group køber 13.000 m2 af DADES og fortsætter ekspansionen

Efter en vækst på 42% i ejendomsporteføljen i seneste regnskabsår fortsætter Stensdal Group med at købe ejendomme ind. Denne gang har selskabet købt tre ejendomme af DADES.

Stensdal Group A/S har indgået aftale om pr. 1. februar 2019 at overtage tre ejendomme fra DADES A/S.

Ejendommene er beliggende på Oliefabriksvej, Amager, Vallensbækvej, Brøndby og Gladsaxevej, Søborg.

Med erhvervelsen tilføjer Stensdal Group 13.000 m2 til koncernens 104.000 m2 og når dermed op på 117.000 m2.

I tråd med investeringsstrategien om kontor- og logistikejendomme

Ejendommene passer godt ind i strategien om kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn.

”Med denne handel får vi ejerskab over flere af den slags ejendomme, som vi fokuserer på. Ejendomme med god infrastruktur og tilgængelighed, hvor vi ser potentiale i at fortsætte udviklingen i ejendommene til glæde for både nuværende og kommende lejere”, siger Søren Stensdal, der forventer sig meget af de nye ejendomme i porteføljen.

Han glæder sig meget over ”at være nået til enighed med en så professionel og respekteret aktør som DADES. Jeg ser det som bekræftelse af, at Stensdals fokus er rigtig, og at vi har den profil, der skal til for at være de rigtige til at drive ejendommene videre.

OM STENSDAL GROUP A/S:

Stensdal Group A/S har i mere end 30 år udviklet og investeret i fast ejendom. Vi ejer og udlejer en portefølje på over 100.000 m2 kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn og udvikler ejendomsprojekter inden for både bolig og erhverv. Stensdal Groups hidtil største projekt er udviklingen af Favrholm City, en helt ny bydel syd for Hillerød. Derudover investerer vi i en række andre virksomheder uden for ejendomsbranchen.