Stensdal Group sælger boligprojektet Kirsebærhaven i Lyngby til Heimstaden

Stensdal Group og Heimstaden har indgået aftale om salg af boligprojektet Kirsebærhaven i Lyngby, til Heimstaden.

Kirsebærhaven-2

 

Kirsebærhaven består af 32 rækkehuse á ca. 110 m2, samt kælder. Byggeriet er under opførelse og afleveres til køber i efteråret 2018.

Transaktionsværdien udgør ca. DKK 130 mio.

Projektet er udviklet på en tidligere erhvervsgrund, med en særdeles god beliggenhed centralt i Lyngby, hvor Stensdal Group har forestået indkøb, nedrivning, lokalplan, projektering og opførelse.

Søren Stensdal, CEO Stensdal Group A/S: ”Vi er stolte af, at vi har udviklet et projekt af meget høj kvalitet, både arkitektonisk og materialemæssigt, som bl.a. i kraft af sin bærende idé om et afgrænset fælles gårdrum, vil danne en tryg ramme om familier i mange år frem.

Forhandlingsforløbet med Heimstaden har båret præg af åbenhed og professionalisme og vi ser frem til et lige så positivt samarbejde omkring færdigopførelse af byggeriet.”

Tom Rasmussen, Head of Asset Management, Heimstaden er enig i, at projektet er et attraktivt emne:

“Det er et godt supplement til vores voksende portefølje i København. I Kongens Lyngby er vi lykkedes med at erhverve et attraktivt fortætningsprojekt i et bestående område. Disse objekter er normalt svære at finde og vi er meget tilfredse med denne mulighed” siger Tom Rasmussen.

Kirsebærhaven opføres i hovedentreprise af Rasmus Friis A/S, mens ADEPT er totalrådgiver. Plesner Advokatpartnerselskab har rådgivet Stensdal Group A/S i forbindelse med transaktionen.

Kirsebærhaven-3 Kirsebærhaven-1