”Vi havde ledt længe efter det perfekte lejemål”

Uanset om en virksomhed søger mere eller mindre plads, står vi klar til at hjælpe. Da KGM datadistribution skulle fraflytte deres lokaler på Amager, og samtidig søgte nogle mindre lokaler, faldt valget på Formervangen 11-13 i Glostrup. En ejendom, der rummer alle de vigtigste funktioner.Formervangen

I midten af januar flyttede KGM datadistribution hele deres produktion til Glostrup. Her ligger Formervangen 11-13, hvor KGM bliver nabo til Albertslund og Glostrup kommuners hjælpemiddelcentral, der i forvejen har ligget der i ca. 8 år.

Det perfekte lejemål

Lejemålet på Formervangen tilbyder mulighed for både produktion og kontor. Og netop kombinationen af produktionslokaler/lager og kontor, kombineret med det rigtige antal m2, udgjorde det perfekte lejemål for KGM datadistribution:

”Vi havde ledt længe, og vi har også ligget i forhandling på flere steder, men Formervangen er det perfekte valg for os”, fortæller Erik Petersen, produktionschef i KGM datadistribution.

KGM datadistribution er en filial af det svenskejede selskab KGM, der arbejder med digital print. De trykker, printer og kuverterer tryksager og breve og årligt producerer hele KGM ca. 210 millioner A4 printsider og ca. 120 millioner postforsendelser.

Hos Stensdal Group er vi glade for igen at kunne tilbyde et lejemål, der opfylder lejers ønsker og krav.