fbpx

Ammendrup Park - det nye kvarter i Helsinge

I landskabet formet af istiden - fem minutter fra centrum

Her bygger vi ... så du kan bo

Og vi gør vores bedste så du kan forestille dig det

Om nogle år er her rækkehuse og villaer - i den smukke natur

Hele Nordsjælland lige uden for døren ...

Helsinge vokser mod syd ... og her kan du bo

Helsinge til den ene side - og naturen til den anden

Udsigt til Pibe Mølle og natur - så langt øjet rækker

Bo midt i den grønne, smukke natur

Og med gode materialer

En tåget septembermorgen 2020 ...

Udfyld her, så får du det næste nyhedsbrev 

  Interesseret i:

  Når du udfylder formularen, giver du Stensdal Group tilladelse til at sende nyt om Ammendrup Park til din mail. Vi sender nyt omkring opskrivning af lejeboliger (rækkehuse) og salg af grunde, hvor du kan bygge din drømmevilla. Salget af grunde til første fase er allerede i gang, ligesom udlejningen af rækkehusene i Ammendrup Park.

  Det er ganske uforpligtende, og vi bruger kun din mailadresse til at kunne sende dig relevant nyt om byggeriet og udviklingen af Ammendrup Park. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du blot sende en mail til , så sletter vi dig fra listen.

  Udlejede boliger

  Vil du leje rækkehus eller bygge dit drømmehus?

   

  Inden du har set dig om, er Ammendrup Park en realitet. Det er godt i gang med at blive et nyt, lækkert boligkvarter i Helsinges sydlige del. Ønsker du at holde dig opdateret på grunden, kan du skrive dig op på vores nyhedsbrevsliste.

  På en 200.000 m² stor grund formet af istiden – med kuperet terræn og fredede diger – er vi i gang med at skabe et nyt kvarter, som allerede er begyndt at summe af liv.

  Lej dit rækkehus 

  Du kan leje dit drømme rækkehus i Ammendrup Park. Med HusCompagniet som samarbejdspartner opfører vi kvalitetshuse med muret facade, træ/alu-vinduer, gulvvarme m.m. 

  Vi opfører ca. 142 rækkehuse på henholdsvis 90, 100 og 110 kvm. til lejepriser fra ca. 11.200-13.500 pr. md. ex. forbrug. De første flyttede ind d. 1. december 2021 og resten følger trop i løbet af 2022 og 2023.

  Se plantegningerne her for rækkehuse med hhv. indgang fra nord og syd.

  90 – syd

  90 – nord

  100 – syd

  100 – nord

  110 – syd

  110 – nord

  Hvis du vil leje en lejebolig, skal du gå ind på ammendruppark.dk

  Vil du købe en grund og bygge med HusCompagniet?

   

  Hvis du er interesseret i en af de 61 parceller, der udbydes som første og anden etape i Ammendrup Park, skal du kontakte HusCompagniet. Grundstørrelserne i den første fase er fra 740-1.055 m² til priser fra 1.100.000-1.650.000 kr og i anden fase er de fra 758-1.228 m² til priser fra 1.150.000-1.650.000 kr..

  HusCompagniet sælger grundene gennem den lokale Place2Live Høegh Bolig Gribskov. Se mere om projektet hos HusCompagniet her: 

  https://www.huscompagniet.dk/grunde/ammendrup-park

  Vil du købe en grund og bygge med lige den du ønsker?

   

  Vi har sat grundene i område D til salg i Ammendrup Park, så nu kan du blive den heldige ejer af en byggegrund i den nordligste del af udstykningen – højt placeret med mulighed for god udsigt over hele Ammendrup Park.

  Grundene i område D varierer fra ca. 610 til 1.325 m² og priser fra 1.200.000 til 1.650.000 kr. Her får du god mulighed for at bygge såvel etplans som i to etager. Når du bygger her, så står det dig frit for at vælge typehusfirma, arkitekt, nøglefærdigt eller byg-selv.

  Find en grund i område D her 

  Følg med på sociale medier

  Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Instagram og LinkedIn. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et nyt boligkvarter i den smukke natur ved Helsinge.

  Stensdal Group har købt 200.000 m² grund og skaber et nyt boligkvarter i Helsinges sydlige del.