fbpx

Ammendrup Park - det nye kvarter i Helsinge

I landskabet formet af istiden - fem minutter fra centrum

Her bygger vi ... så du kan bo

Og vi gør vores bedste så du kan forestille dig det

Om nogle år er her rækkehuse og villaer - i den smukke natur

Hele Nordsjælland lige uden for døren ...

Helsinge vokser mod syd ... og her kan du bo

Helsinge til den ene side - og naturen til den anden

Udsigt til Pibe Mølle og natur - så langt øjet rækker

Bo midt i den grønne, smukke natur

Og med gode materialer

En tåget septembermorgen 2020 ...

Udfyld her, så får du det næste nyhedsbrev 

Interesseret i:

Når du udfylder formularen, giver du Stensdal Group tilladelse til at sende nyt om Ammendrup Park til din mail. Vi sender nyt omkring opskrivning af lejeboliger (rækkehuse) og salg af grunde, hvor du kan bygge din drømmevilla. Salget af grunde til første fase er allerede i gang, ligesom udlejningen af rækkehusene i Ammendrup Park.

Det er ganske uforpligtende, og vi bruger kun din mailadresse til at kunne sende dig relevant nyt om byggeriet og udviklingen af Ammendrup Park. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du blot sende en mail til , så sletter vi dig fra listen.

Udlejet boliger

Vil du leje rækkehus eller bygge dit drømmehus?

 

Inden du har set dig om, er Ammendrup Park en realitet. Det bliver et nyt, lækkert boligkvarter i Helsinges sydlige del, og du kan nu skrive dig ganske uforpligtende op til at høre mere. Vi sender nyhedsbreve ud løbende til alle, der skriver sig op.

På en 200.000 m² stor grund formet af istiden – med kuperet terræn og fredede diger – skaber vi et nyt kvarter, som om nogle år vil summe af liv.

Nu kan du leje dit rækkehus – efter først til mølle-princippet

Nu er det muligt at reservere en bolig i rækkehusbebyggelsen i Ammendrup Park. Med HusCompagniet som samarbejdspartner ser vi frem til at opføre kvalitetshuse med muret facade, træ/alu-vinduer, gulvvarme m.m. 

Vi opfører ca. 142 rækkehuse på henholdsvis 90, 100 og 110 kvm. til lejepriser fra ca. 10.500-13.500 pr. md. ex. forbrug. Forventet indflytning i etaper fra ultimo 2021 frem mod ultimo 2022.

Se plantegningerne her for rækkehuse med hhv. indgang fra nord og syd.

90 – syd

90 – nord

100 – syd

100 – nord

110 – syd

110 – nord

Hvis du vil reservere en lejebolig, skal du gå ind på ammendruppark.dk

Vi kan derfor ikke garantere, at du får den boligtype, du ønsker. Men vi gør vores bedste for at gøre så mange som muligt glade – og byde de heldige velkomne som beboere i Ammendrup Park fra ultimo 2021 og frem. 

Vil du købe en grund og bygge med HusCompagniet?

 

Hvis du er interesseret i en af de 61 parceller, der udbydes som første og anden etape i Ammendrup Park, skal du kontakte HusCompagniet. Grundstørrelserne i den første fase er fra 740-1.055 m² til priser fra 1.100.000-1.650.000 kr og i anden fase er de fra 758-1.228 m² til priser fra 1.150.000-1.550.000 kr..

Der er Åben Salgsvogn på grunden hver søndag kl. 11.30-12.30

HusCompagniet sælger grundene gennem den lokale Place2Live Høegh Bolig Gribskov. Se mere om projektet hos HusCompagniet her: 

https://www.huscompagniet.dk/grunde/ammendrup-park

Der er mange flere byggegrunde i den tredje fase, så skriv dig op til nyhedsbrev, så får du besked.

Følg med på sociale medier

Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag med at leje eller bygge bolig her? Så brug #ammendruppark og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et nyt boligkvarter i den smukke natur ved Helsinge.

Stensdal Group har købt 200.000 m² grund og skaber et nyt boligkvarter i Helsinges sydlige del.