Skal du være med til at forme fremtidens byggerier?

Hos Stensdal Group har vi meget at se til – og der er mere i udsigt. Både med vores nuværende bygningsmasse, fremtidige opkøb og ikke mindst i vores udviklingsafdeling. Derfor søger vi en ny kollega til holdet, der kunne tænke sig at tage rollen som bygge-/projektleder på et af vores projekter.

Om du i dag er bygge-/projektleder, er ikke afgørende for os. Det vigtigste er, at du har lyst til at styre projekter inden for nybygning på et af vores projekter.

Dine ansvarsområder
Som vores nye kollega bliver du, i samarbejde med den ansvarlige projektchef, ansvarlig for at styre vores største projekter inden for nybyggeri. Du vil sikre, at byggeriet overholder de krav vi har sat i henhold til vores ESG-mål, og at vi leverer det, vi har lovet vores lejere. Derudover får du ansvaret for samarbejdet med hoved- og totalleverandører samt faste samarbejdspartnere inden for relevante faggrupper. Et ansvar der kræver et godt overblik og en struktureret tilgang.

Skabe den gode holdånd på projekterne
Dine dage vil typisk starte med en morgenrunde på byggepladsen, hvor du hilser på og koordinerer med håndværkerne. Det ligger i din natur at sikre den gode holdånd på det projekt, du er tilknyttet. Det kræver, at du er en stærk kommunikatør, der bevarer roen og den gode, saglige tone – uanset om du kommunikerer med lejere, entreprenører eller andre interessenter.

Om Stensdal Group
Stensdal Group er bygget på værdier som ærlighed, åbenhed, respekt og teamwork. Vi har en flad organisationsstruktur og en kultur præget af stort ansvar hos den enkelte og åben dialog, hvor hver medarbejder føler et medansvar for vores fælles succes. Vores arbejdsmiljø blev i 2024 anerkendt med en Great Place To Work-certificering, og vi er stolte af at skabe en arbejdsplads, hvor vi tager os af hinanden og bringer hinandens kompetencer i spil.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Ledelse af byggesager fra første spadestik til aflevering til vores nye lejere
 • Opsamling og opfølgning på fejl og mangler
 • Systematisk sagsføring og sagsafrapportering til den ansvarlige projektchef
 • Sikre, at projektet overholder opsatte målsætninger inden for økonomi, tid og kvalitet
 • Overholdelse af myndighedskrav, arbejdsmiljø m.v.

Den ideelle kandidat til stillingen

Vi forestiller os, at du har 2-3+ års relevant erfaring fra lignende opgaver, men du kan også være nyuddannet. Det vigtigste er, at du brænder for at få noget op af jorden og lære nyt hele vejen til målet. Du har lyst til at stå i spidsen for projekter, hvad enten det er erhverv eller bolig, og ser dig selv som den, der kan styre projekter gennem byggesagens forskellige faser med høj grad af præcision. Du er struktureret og formår at tage beslutninger, selv på et løst grundlag, når der er behov for at sikre fremdrift. Derudover søger vi en kandidat med erfaring i:

 • Ledelse af byggesager
 • Kontrahering med rådgivere og entreprenører
 • Kendskab til AB18, ABT18 og ABR18 samt de rettigheder og pligter, vi som bygherre har

Dine menneskelige kvaliteter og mindset

Det er afgørende, at du er rummelig og har ordentlighed som grundtræk samt er en dygtig kommunikatør, både i skrift og tale. Vi forventer, at du har et bæredygtigt mindset og viden om ansvarligt byggeri, som du kan bringe til bordet. Du bliver motiveret af vores mål for byggerier indenfor DGNB-certificering, biodiversitet og skarpt fokus på at skabe værdi for vores lejere og områderne, vi opfører boliger i.

Vi tilbyder

 • En attraktiv stilling i et team, hvor vi sætter pris på høj faglighed og en uformel tone
 • Høj grad af ansvar og mulighed for at sætte dit præg på udviklingen i Stensdal Group
 • Korte kommandoveje og en flad organisationsstruktur præget af ordentlighed og ansvar
 • En meningsfyldt hverdag med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling
 • Flotte rammer på Vallensbækvej i Brøndby med gratis parkering, lokaler i den moderne Stensdal-stil, god kaffe, frokostordning, fitnesslokale, frugtordning og et godt socialt samvær, som vi håber, du vil bidrage til
 • Udsigt til himmel, haveby og golfbane (og Holbækmotorvejen, som gør at du måske kommer hurtigt til og fra arbejde)
 • Et godt arbejdsmiljø med gode rammer, let til grin og højt humør
 • Lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring

Spørgsmål til stillingen

Hvis du har relevante spørgsmål til stillingen, så kontakt Projektdirektør Peter Weyhe på pw@stensdal.dk eller +45 5162 1856.

Send din ansøgning via ansøgningslinket herunder hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart, vi har fundet det rigtige match. Grundet sommerferie vil både svar på indkommende ansøgninger og telefonbeskeder tage længere tid end normalt. Der er firma lukket i uge 28-30.