fbpx

CSR hos Stensdal er ansvar for den verden, vi lever i.
Fra Storkøbenhavn til Nepal.

Energirenovering er en god investering. Og vi har alle incitamenter til at gøre det.

 

For Stensdal Group er det et mantra, at renovering af eksisterende ejendomme gavner miljøet. Derfor har vi fokus på energirenovering. Hver gang vi overtager en ældre ejendom, ser vi på, hvordan vi kan optimere, så vi reducerer energiforbruget og dermed driftsomkostningerne – til gavn for lejerne, for os og vores grønne regnskaber – og ikke mindst: for miljøet og den verden, vi skal give videre.

Bygninger står for 30 % af verdens energiforbrug. Så når vi renoverer, gør vi en forskel – til gavn for miljøet

 

Konkrete tiltag er fx intelligent lysstyring. Nye lofter i vores ejendomme får LED-belysning, der tændes, dæmpes eller slukkes automatisk takket være sensorer, som registrerer bevægelse eller lyd.

Her er ingen afbrydere, som medarbejderne skal forholde sig til. Ingen behøver tænke på at tænde eller slukke lyset, når de går ind og ud af rum. Det reducerer samtidig energiforbruget, da lysstyringen dæmper lyset i de rum eller zoner, hvor der ikke opholder sig medarbejdere. Hvorfor fx have fuldt blus i et mødelokale, hvor ingen holder møder? Eller i kantinen, hvis det kun er i køkkensektionen, der er medarbejdere størstedelen af dagstimerne?

Det løber alt sammen op i en besparelse. Time for time, dag for dag. Så på årsbasis er intelligent lysstyring med til at slå positivt ud på forbrugsgrafen over lejemålets, og ejendommens, elforbrug. Det siger derfor sig selv, at når forbruget falder, stiger tilfredsheden med vores bæredygtige investering.

At lysstyringen derudover også giver et mere ensartet belysningsniveau, som giver et mere behageligt arbejdsklima og dermed gavner medarbejdertilfredsheden, er en attraktiv sidegevinst. Ikke mindst for vores lejere.

 

Selv blomsterne og bierne synes, at vi er en god udlejer. Og sommerfuglene har vi givet et partnerskab.

 

Hos Stensdal Group giver vi gerne naturen en hjælpende hånd ved at tage hånd om biodiversiteten omkring vores ejendomme. Bl.a. har vi i flere år ladet græsset gro på en ledig byggegrund, hvor vi har slået det to gange om året frem for hver uge. Og i oktober 2020 blev vi Danmarks første officielle Sommerfuglepartner med flere lokationer i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Stensdal Group er Danmarks første officielle Sommerfuglepartner med flere lokationer i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere om partnerskabet, hvor vi har dedikeret 25.000 m² af de grønne arealer ved fem af vores ejendomme i Storkøbenhavn samt store dele af de grønne arealer i Ammendrup Park i Helsinge til levesteder for sommerfugle. Vores erhvervslejere skal vænne sig til, at nogle arealer ser vilde ud. Men vi er vilde med vild natur. Det bør du også være, når du ved, hvor godt det er for en grønnere fremtid. 

Vi tager også ansvar for byggerier, der giver lys i mørket – i Nepal

 

En dag kom Søren Stensdal hjem fra et møde og fortalte begejstret om den danske fond Human Practice Foundation. Og når man først har tændt lyset i hans øjne, er det svært at slukke igen. Heldigvis.

Derfor har vi hos Stensdal Group valgt at støtte et udvalgt projekt: nemlig opførelsen af en ny Pathivara Basic School, der ligger i landsbyen Bokkhim i det nordøstlige og meget ufremkommelige Nepal. Læs mere om vores støtte til skolen, og Human Practice Foundation.

 

 

Alle børn og unge skal vokse op i trygge rammer og have lige muligheder for at skabe sig et liv i trivsel

 

”I Stensdal Group mener vi, at vi alle har et ansvar for den verden, vi lever i. Derfor har vi valgt at blive en del af RealCare, som sætter fokus på en vigtig målgruppe i vores samfund, nemlig de udsatte børn og unge. Samtidig forsøger RealCare at samle branchen, så vi netop i fællesskab kan tage ansvar for at bidrage til udviklingen af et socialt bæredygtigt samfund. For os betyder det noget, at kunne være med til at skabe lys i mørket, særligt for udsatte børn og unge, som oftest har fået en hård start på livet. Vi glæder os til samarbejdet, som også skaber mulighed for at involvere vores medarbejdere aktivt i indsatsen,” siger CEO, Søren Stensdal.

RealCare er en velgørende forening, der har til formål at bidrage til udviklingen af et socialt bæredygtigt samfund med fokus på at skabe trygge rammer og sikre social retfærdighed for udsatte børn og unge. Hos RealCare er der et ønske om at samle aktører på tværs af ejendomsbranchen med den vision, at udsatte børn og unge skal have lige muligheder for at få et liv i trivsel, hvor de kan bryde den negative social arv og realisere deres fulde potentiale i det samfund, som de lever og befinder sig i. Et liv hvor den enkeltes muligheder ikke afhænger af social oprindelse, men hvor trygge rammer og opvækstbetingelser sikrer social mobilitet og skaber muligheden for et selvforsørgende og velfungerende voksenliv.

Udover økonomisk støtte, så skal vi også være med til at iværksætte konkrete og dokumenterbare initiativer, der kan hjælpe de udsatte børn og unge til et tryggere liv.

Læs mere om RealCare. 

 

Bygninger står for 30 % af verdens energiforbrug.
Det er derfor, vi energioptimerer vores ejendomme.