fbpx

Den særlige Stensdal-stil

Vi renoverer up-front. Fordi lejerne ofte ikke har fantasien til at se, hvor godt det kan blive.

Og Stensdalstilen er nem at arbejde videre med

Høj kvalitet i materialer.
Og indretning.

Storbystemning på kontoret. Selv om der er langt til city.

Glasvægge holder lyden ude
og lukker lyset ind

Drømmekøkkenet kan sagtens være en del af arbejdspladsen

Selv på lageret har vi en stil, der går igen

Man går aldrig galt i byen ved at vælge sort og hvid ...

Venteområde i en flerbrugerejendom anno 2020

Den grundlæggende Stensdal-stil er lige til at arbejde videre med. Så ring bare efter din indretningsarkitekt.

Ejendomme med god beliggenhed. Tiltrækker dine kunder.

Den særlige Stensdal-stil

Gennem de senere år har vi udviklet et særligt Stensdal-koncept, som vi folder ud i langt de fleste af de ejendomme, vi køber for at renovere. Det er i den eksklusive ende, hvor alt endevendes. Fra installationer under gulv og over loft – til de synlige detaljer i indretningen.

 

 

Vi ejer og udlejer mere end 140.000 m² erhvervsejendomme i Storkøbenhavn. Typisk ejendomme, der ligger med gode tilkørselsforhold omkring ringvejene, så medarbejdere, leverandører og kunder hurtigt kan komme til og fra. Beliggenhed er et nøgleord, og det er vi meget bevidste om, når vi køber ejendomme til porteføljen. Det samme er kvaliteten, så lejerne oplever at få meget for pengene, når vi lejer ud til den markedspris, som området kan bære.

De ejendomme, vi har i porteføljen – og køber ind til den – har ofte levet et trist liv i de senere år. Den slags med nærmest usynlige facader, der måske har været gemt bag træer eller buske. Ejendomme, der ikke har været plejet i årevis, og hvor forholdene både udenfor og indenfor har været triste, nærmest i forfald.

Det er den slags ejendomme, vi tror på – og investerer i. For når først vi tager fat, bliver forvandlingen meget markant. Vi mener det, når vi renoverer – og vi går til den. Ejendomme, der tidligere har levet et anonymt liv, men hvor beliggenheden er eftertragtet, får pludselig nyt liv og bliver til et attraktivt lejemål, der ser dagens lys.

Hent vores brochure og læs mere om os, vores Stensdal-stil og eksempler på lejere. Og tag fat i os, hvis du vil se ledige lejemål eller høre, om vi har lejemål på vej ind, som kunne være relevant for dig.

Lejemål, der ikke kun ser godt ud …

Vi tror på, at de lokaler, du bruger mange af døgnets vågne timer i, påvirker din arbejdsindsats. Derfor lægger vi så vidt muligt smukke olierede, fingertappede trægulve (som ikke larmer så meget som almindelige trægulve), indretter med lyddæmpende glasskillevægge, der lukker masser af lys ind, sætter lyse akustiklofter med intelligent LED-belysning op og afslutter med sort køkken og toilet-/badkerner fra Svane Køkken. Det gør jo ikke noget, at det ser godt ud, selv om det “kun” er her, du arbejder, vel?

Erhvervslejemål med

bæredygtige detaljer

Bæredygtighed er en god investering. Lysstyring reducerer nemlig energiforbruget og driftsomkostningerne. I flere af vores renoverede ejendomme og lejemål har vi investeret i nye lofter med intelligent lysstyring. Til gavn for lejerne, for os og vores grønne regnskaber – og ikke mindst: for miljøet.

Alle lamper er LED-belysning, der tændes, dæmpes eller slukkes automatisk takket være sensorer i loftet, som registrerer bevægelse eller lyd. Her er ingen afbrydere, som medarbejderne skal forholde sig til. Dermed slipper du for at tænke over belysningen, når du går ind og ud af rum. Det reducerer også energiforbruget, da lysstyringen dæmper lyset i de rum eller zoner, hvor der ikke opholder sig medarbejdere. Hvorfor fx have fuldt blus i et mødelokale, hvor ingen holder møder? Eller i kantinen, hvis det kun er i køkkensektionen, der er medarbejdere størstedelen af dagstimerne?

Det løber alt sammen op i en besparelse. Time for time, dag for dag. Så på årsbasis er intelligent lysstyring med til at slå positivt ud på forbrugsgrafen over lejemålets, og ejendommens, elforbrug. Det siger derfor sig selv, at når forbruget falder, stiger tilfredsheden med vores bæredygtige investering.

At lysstyringen derudover også giver et mere ensartet belysningsniveau, som giver et mere behageligt arbejdsklima og dermed gavner medarbejdertilfredsheden, er en attraktiv sidegevinst. Ikke mindst for vores lejere.

Få vores brochure i hånden … digitalt

Hvis du har brug for at se mere om os, samlet i en brochure, kan du hente en PDF her. Du går godt nok glip af den lækre matte forside, som vores reklamebureau overbeviste os om, ville se godt ud på tryk (de fik ret). Men så må du spørge efter et fysisk eksemplar.

Vores særlige Stensdal-stil forskønner
erhvervsejendomme i Storkøbenhavn