fbpx

Vil du sætte jeres logo på områdets flotteste ejendom?

6.322 m² administration, lager/produktion og varegård med vild sommerfuglenatur omkring

12.887 m² grund med indbygget biodiversitet

Eftertragtet adresse i Klovtofte Erhvervsområde, Taastrup

Vi har moodboards klar. Hvornår skal vi mødes?

Vi opfører områdets flotteste nybyggeri.
Skal det være dit nye domicil? 

Dybendalsvænget, 2630 Taastrup | administration | lager og produktion | varegård

Lige nu er her en byggegrund – der igennem et par år har skabt grobund for vild natur, som gavner biodiversiteten i området. Her er sommerfugle, bier, fugle – og indimellem medarbejdere fra naboejendommens virksomheder, som nyder en “walk-and-talk” eller spiller fodbold på den bagerste del af grunden. 

Men snart opfører vi det, der uden tvivl bliver Klovtofte Erhvervsområdes flotteste ejendom: Nybygget 6.322 m² tegnet af ARDESS, der bl.a. står bag Årets Kontorbyggeri 2020 hos Ambiente i Skanderborg, opført på 12.887 m² grund med indbygget biodiversitet. Ude og inde mødes du af flot arkitektur, der kan skabe meget attraktive rammer for enhver virksomhed. Måske din?

Skitseforslag og visualisering: ARDESS

Ejendommen strækker sig aflangt på grunden – med flot ankomstareal med administration. Her er der sol fra morgen til aften og bl.a. udgang til overdækket terrasse til glæde for medarbejderne – året rundt. Indenfor er der tænkt store tanker med dobbelthøjt indgangsparti og flot lysindfald til kontorpladserne.

I midten er der tænkt lager/produktion med personaleindgang, omklædning og bad. Bygningens bagerste del er tegnet som varegård med god plads til vare- og lastbiler.

Flyt ind i områdets flotteste 6.322 m² nybyg

  • 2.434 m2 administration med loftshøjde på 3,5-4 meter
  • 3.888 m2 lager/produktion med frihøjde på 8,5 meter
  • Varegård med nemme adgangsforhold – og mindre end 1 km til motorvejen ved Rute 21/Motorring 4. 

 

Vild sommerfuglenatur – selv om vi bygger 

Når du flytter ind her, er du samtidig med til at sikre mere biodiversitet i Danmark. Vi er nemlig Sommerfuglepartner og ejendommen her er en del af de 25.000 m² udeareal, som vi henlægger til levesteder for sommerfugle. Læs mere om partnerskabet og spørg gerne, hvis du vil vide mere. 

 

 

Vi opfører og udlejer områdets flotteste ejendom. Skal vi sætte dit logo på facaden?