fbpx

Søborg har en markant erhvervsejendom – og den er naturligvis vores.

 

Gladsaxevej 342-354, 2860 Søborg | kontordomicil | butik | lager

Stensdal Group ejer denne ejendom på Gladsaxevej i Søborg. Hvis du er kendt i området, kender du uden tvivl den markante ejendom, der rummer kontordomicil samt en stor lagerbygning, hvor Sanistål Søborg i efteråret 2020 åbnede ny flot engrosbutik med lager og kontorfaciliteter. I alt er her 3.659 m².

Siden vi købte ejendommen har vi investeret massivt i at opgradere den til #stensdalstilen, hvilket hurtigt gav efterspørgsler fra de nye lejere, som foruden Sanistål tæller Calldorado og Appvestor.

Ejendommen ligger på den del af Gladsaxevej, der er mellem Vandtårnsvej og Gladsaxe Ringvej – og med områdets gode infrastruktur med få minutters kørsel til motor- og ringveje. Her er bus til døren og gode forbindelser ind mod København og mod S-togsstationer i området. Og når letbanestationen ved Gladsaxevej kommer, er her kun 350 meter til ejendommen.

Se videoen og bliv vist rundt i ejendommen. 

 

Ledigt lejemål i ejendommen

Desværre. Alt i ejendommen er allerede udlejet. Kontakt vores Asset Manager Patrycja Z. Kirkegaard på tlf: +45 2095 2542 eller mail: pzk@stensdal.dk, hvis du vil høre om alternative lejemål i andre ejendomme.

Når letbanen kommer er her kun 350 meter til Gladsaxevej station