fbpx

Det er ikke altid til at se udefra …

 

Lyskær 13 A, 2730 Herlev | kontor | showroom

Kontorejendom i det populære erhvervsområde omkring Mileparken tæt på Ring 3 i Herlev. Her ejer vi i alt 3.025 m2 totalistandsat i 2016, hvor vi indrettede kontorlejemål og showroom i høj kvalitet. Ejendommen har glæde af det nye lyskryds Lyskær/Herlev Ringvej, der åbnede i juni 2018 og har lettet trafikken til og fra området betydeligt. Lige ud for Lyskær kommer den nye letbanestation Herlev Syd også, så placeringen er ikke bare god – men meget god.

Indenfor er ejendommen forvandlet til noget af det flotteste, området har at byde på. Her startede Stensdal Group selv med at være, så den berømte #stensdalstil er faktisk født i denne ejendom.

I dag lejer New Wave sig ind i ejendommen, mens den øverste etage er ledig og klar til, at din virksomhed flytter ind.

Vidste du, at Herlev Kommune er præget af et erhvervsliv med mange ildsjæle og en stærk, lokal identitet? Den kommende letbane, hvor Herlev får fire letbanestationer, skaber udviklingspotentiale for erhvervslivet, hvor både kommune og udviklere sammen vil bidrage til at skabe fremtidens Herlev. Fordelen ved at etablere virksomhed her kontra København er et lavere prisniveau, let og smidig kontakt med kommunen og en veludbygget infrastruktur, som kun bliver med letbanen.

Herlevs historie går tilbage til 1268. Kirken blev bygget i 1450 og i 1682 fandtes der 18 gårde, 1 hus med jord og 16 huse uden jord i Herlev. Indtil århundredeskiftet (1900) var Herlev stadig meget landligt og var en landsby omkring Frederikssundvejen – med traditionel landsbystruktur: kirke, skole, kro og jernbanestation. Forstadsudviklingen startede kort derefter ved Buddinge og Søborg, hvilket inddrog Herlev, som i 1909 blev udskilt som kommune fra Gladsaxe. Stationsbyen voksede og bosættelsen af bl.a. folk, der arbejdede i København, tog for alvor fart i 40’erne. S-toget kom til i 1949 og med Fingerplanen kom også en ringvej, hvorefter man udviklede erhvervsområderne og industrikvartererne. Herlev Hospital er stadig Danmarks højeste bygning med 120 meter.

 

 

Ledige lejemål i ejendommen

Vi desværre ingen ledige lejemål i denne ejendom. Kontakt Head of Asset Management Uno Sand på eller +45 2728 7070 og hør om lignende lejemål. 

 

Ejendommen her blev istandsat efter alle kunstens regler i 2016.