fbpx

Her er en ejendom, der i den grad skiller sig ud fra de andre i kvarteret

 

Valhøjs Allé 174-176, 2610 Rødovre | kontor | lager

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Den er markant i gadebilledet – og rummer i alt 12.000 m² med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej. Ejendommen har flere lejemål til både kontor- og lager, hvor man som virksomhed kommer i godt selskab med spændende virksomheder som Omnium, All Office, Park Zone, NoscoMed Medical Supply, Quadient, Protelevision og Dansign.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som selvstændige kontorlejemål og som kontor- og lagerlejemål. Lejere her har mulighed for at booke mødelokaler i ejendommens stueetage, hvor der også er venteområde til gæster, hjertestarter m.m. Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen – og så er der – ikke mindst – en flot ‘forhave’ med vildtvoksende græs og græsarter, der giver gode forhold for sommerfugle og bier. Det er en del af vores Sommerfuglepartnerskab med Danmarks Naturfredningsforening, hvor minimum 20% af vores frie arealer er omlagt til at fremme biodiversiteten. Midt i det grønne har vi oven i købet opført et orangeri, som lejerne kan anvende som et alternativt mødelokale i det fri. 

En af Rødovres flotteste ejendomme med kontor og lager.