fbpx

Her er en ejendom, der i den grad skiller sig ud fra de andre i kvarteret

 

Valhøjs Allé 174-176, 2610 Rødovre | kontor | lager

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Den er markant i gadebilledet – og rummer i alt 12.000 m² med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej. Ejendommen har flere lejemål til både kontor- og lager, og her bor allerede virksomheder som AB Clausen, All Office, Park Zone, Protelevision og Sales Support.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som selvstændige kontorlejemål og som kontor- og lagerlejemål. Lejere her har mulighed for at booke mødelokaler i ejendommens stueetage, hvor der også er venteområde til gæster, hjertestarter m.m. Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen.

Vidste du, at Valhøjs Allé har fået sit navn efter en særlig høj i Rødovre? Opkaldt efter bronzealderhøjen Valhøj er alléen et kendt vejnavn med lang historik, fra udstykningen af kolonihuse til parcelhusgrunde nærmest Rødovres centrum – og det senere markante erhvervskvarter ud mod Vestvolden, der i øvrigt er Danmarks længste og smalleste fredning: 14 km lang og kun 100 meter bred.

En af Rødovres flotteste ejendomme med kontor og lager. Fuldt udlejet.