fbpx

Vallensbækvej er Brøndbys smørhul for virksomheder

Vallensbækvej 18 A-F, 2605 Brøndby | kontor | showroom | lager | montage

I Brøndbyvesters store erhvervsområde, Ragnesminde Syd, har vi flere ejendomme. En af dem er ejendommen i nr. 18 A-F, der bliver stationsnær, når den nye letbane får station i krydset Vallensbækvej/Søndre Ringvej.

Ejendommen består af fem bygninger på en hjørnegrund med indkørsel fra Vallensbækvej. Bygningerne 18 A-F repræsenterer i alt ca. 7.500 m² med kontor/lager, showroom og engros. Lejere i dag er bl.a. Cloetta, Gastech-Energi og Jotun.

Ragnesminde er i dag et af Brøndby Kommunes bedst beliggende erhvervsområder – tæt på motorvejsnettet og Ring 3 og med god offentlige transport med busforbindelser til Glostrup Station. De gode til- og afkørselsforhold fra bl.a. Holbækmotorvejen gør Ragnesminde erhvervsmråde meget attraktivt for transport-, distributions- og lagervirksomheder, men også produktionsvirksomheder, montage og håndværk nyder godt af den gode infrastruktur og udviklingen med bl.a. letbane, dagligvarebutikker til glæde for medarbejderne osv. En række stærke brands har derfor valgt at placere sig i erhvervsområdet, bl.a. Solar, Nilfisk, nemlig.com, Semler Gruppen, DHL, Coop og Milestone Systems.

Vidste du, at Ragnesminde er opkaldt efter gården Ragnesminde? Gården tilhørte i 1920 Godsejer Carl Gustav Knipshildt, som solgte ud af gårdens jorde. Udstykningerne blev både til villakvarterer og landbrug og senere til det store industrikvarter, som kendetegner Brøndbyvester. Et bedre smørhul for virksomheder finder du ikke i Brøndby Kommune.

Se film om ejendommen:

 

Ledige lejemål i ejendommen

Der er desværre ingen ledige lejemål i denne ejendom. Kontakt Head of Asset Management Uno Sand på +45 2728 7070 eller og hør om vores andre muligheder. 

Herfra er der kun 500 meter til den kommende letbanestation
i krydset Sdr. Ringvej/Vallensbækvej