fbpx

Favrhøj - det nye kvarter i Hillerød

Her bygger vi ... så du kan bo

Og vi gør vores bedste så du kan forestille dig det

Om nogle år er her lejligheder - i den smukke natur

Udfyld her, så får du det næste nyhedsbrev 

Når du udfylder formularen, giver du Stensdal Group tilladelse til at sende nyt om Favrhøj til din mail.

Det er ganske uforpligtende, og vi bruger kun din mailadresse til at kunne sende dig relevant nyt om byggeriet og udviklingen af Favrhøj. Hvis du ønsker at afmelde dig, skal du blot sende en mail til , så sletter vi dig fra listen.

Den nye grønne bydel

Favrholm ligger syd for Hillerød og kommer indenfor de næste år til at rumme Nordsjællands Hospital, en S-togsstation og en masse nye boliger og erhverv.

Favrholm bliver med sin placering et naturligt centrum for et levende hverdagsliv i et område, hvor førende internationale kompetencer inden for life science, klima- og miljøviden vokser frem. 

De gode trafikforbindelser og offentlige transportmuligheder vil gøre det nemt at komme til Favrholm fra resten af Nordsjælland, og fra København på kun 30 minutter.

Bebyggelsen og arkitekturen 

Favrhøj vil kunne rumme 40.500 etagemeter til primært etageboligbyggeri. Bygningernes højde varierer meget, når man bevæger sig rundt i bebyggelsen. I de laveste dele af terrænet vil bygningerne være mellem 3-5 etager, og jo højere op vi kommer af det bakkede landskab, bliver antallet af etager til 7.

Midt i byggeriets karakterfulde udtryk står tårnbygningen på 14 etager. Herfra vil udsigten uden tvivl nå så langt, øjet rækker. 

Det karakterfulde udtryk understreges endnu engang af materialepaletten, hvor du først bliver mødt af en lys og imødekommende teglsten, der i kontrasteringen fremhæver de grønne tage. Vinduer, døre og andre detaljer udføres i træ, så det naturskønne omkringliggende bliver trukket med ind i byggeriet.

Her kan du læse om hele projektet i startredegørelsen

Følg med på sociale medier

Har du lyst til at følge med i byggeriet? Vil du selv dele fra din kommende hverdag her? Så brug #favrhøj og følg med på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et nyt boligkvarter i den smukke natur ved Hillerød.

Besøg gerne området – i weekenderne

På helligdage og i weekenderne er du velkommen til at besøge området. Så hvis du/I har lyst til at gå en tur – med de forbehold som Sundhedsstyrelsen anbefaler – er det bare at tage praktisk fodtøj på og gå en tur på grunden. 

Hvis du ikke kender Hillerød, så kig på Visit Nordsjællands side og opdag alle de skønne fordele ved handelsbyen lige før sommerlandet.

Stensdal Group skaber en ny bydel i Hillerøds sydlige del.