fbpx

Historien går tilbage til 1986. Fremtiden rækker langt.

Fra Asgaard Group til Stensdal Group

I 1986 etablerede Søren Stensdal det selskab, der nu hedder Stensdal Group A/S med den ambition at investere i bl.a. ejendomme. Hvad han dengang ikke vidste var, at han 30 år senere sad med en koncern-struktur af ejendomsselskaber, projektudviklingsselskaber og private equity med fingrene i mange brancher, og hånden på kogepladen inden for ejendomsudvikling. Fordi det er her, hjertet banker og blodet suser lidt hurtigere end ellers.

I 1999 blev en del af koncernens aktiviteter børsnoteret i Asgaard Group A/S. Da finanskrisen kom, lagde den hverken Stensdal Group A/S eller Asgaard Group A/S ned. Investeringer i andre virksomheder havde nemlig grundlagt en formue, som har sikret koncernens videre færd og gjort, at kapital generelt ikke har været et problem, når der opkøbes nye ejendomme til porteføljen.

Den tæller i øvrigt over 130.000 m2 kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn. Typisk i Ring 3 og Ring 4-erhvervskvarterer. Og typisk den slags ejendomme, som de færreste ejendomsinvestorer gider investere i – formentlig fordi det er en særlig disciplin at eje og drive ejendomme af denne type. Den disciplin behersker Stensdal Group, så når andre sælger ud i segmentet, opkøber vi. Fordi der er potentiale i at forskønne lejemålene til lejere, der gerne vil bo lækkert – selv om det er i udkanten af Københavns fancy kvarterer. Regnestykket med indkøb, investeringer og udlejninger går op. Ellers gjorde vi det ikke.

I 2017 afnoterede Asgaard Group A/S fra Børsen og ejendommene blev konsolideret ind i Stensdal Group A/S.

Fremtiden handler om ejendomme og projekter. Her er ingen hurtige handler, men et langt, sejt træk med renovering, udlejning og drift – alt med den ambition at eje og drive den fineste portefølje i segmentet med kontor- og lagerejendomme i Storkøbenhavn.

Organisationen i Stensdal Group vokser støt – i takt med opkøb og udvikling. Hovedkontoret ligger i dag i en af gruppens markante ejendomme i Brøndbys eftertragtede erhvervskvarter Ragnesminde – med aktiviteter i Storkøbenhavn og ejerandele i virksomheder i andre brancher fordelt ud over hele landet.

 

Stensdal Groups p.t. største projekter er udviklingen af en ny bydel ved Favrholm i Hillerød Syd og udviklingen af et nyt boligkvarter i den sydlige del af Helsinge.