fbpx

Velkommen som lejer i en af områdets flotteste receptioner

Bemandet reception og flot venteområde for gæster

Fællesområder tæller også terrassen i gårdhaven

Lejemål fra 1.000-3.000 m² lige til at flytte ind i

Hvor skal vi sætte glasvæggene?

Gode kontorer med glasvægge

Flyt op mod 180 medarbejdere ind i serviceret flerbrugerejendom

  • Kokkenes Køkken personalerestaurant 
  • Gratis parkering rund om ejendommen 
  • Adgang til ejendommens fællesfaciliteter, bl.a. bemandet reception
  • Kort afstand til motorvej og busforbindelser 

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

 

I Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup, der ligger med IKEA i front, ejer og driver Stensdal Group denne markante ejendom, der huser adskillige virksomheder. Fra kontorhotel til store kontor- og lagerlejemål. Bl.a. Apcoa, Enetpulse, ITAB og Siemens. Ejendommen er kontor og har, siden vi overtog den, gennemgået en større renovering af bl.a. den fælles, bemandede reception.

Her bliver du glad for at gå på arbejde hver dag

Denne ejendom ejet og drevet af Stensdal Group er en af Taastrups allerbedste. Når I lejer her, får I adgang til fællesfaciliteter af høj klasse, bl.a. bemandet reception med eksklusivt venteområde, kantineordning, fitnessrum, spinning, omklædning og bad, planteservice m.m. Ud for fælles kantine er der lukket gårdhave med terrasse til frokoster i solen og udenfor bygningen er der gratis parkering.

Lige bag IKEA i Taastrup

Uanset om du er i bil eller med tog og bus, er Klovtofte Erhvervsområde mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, et af Taastrups bedst beliggende. Infrastrukturen er blevet endnu bedre efter de nye til- og afkørselsramper på Holbækmotorvejen åbnede i 2018. Herfra er du hurtigt af og på, uanset om du kommer kørende fra, eller skal mod Holbæk, Ballerup, København eller Ishøj. Med den nye Ring 5 i udsigt, er dette et af Storkøbenhavns mest attraktive steder at drive virksomhed.

Bus / 0,7 km

Tog / 3,8 km

Motorvej / 1,4 km

Lufthavn / 27 km

Når du driver virksomhed herfra, bliver du en del af Sjællands og Region Hovedstadens mest erhvervsvenlige kommune, Høje-Taastrup Kommune. Ifølge DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse kom kommunen igen i top, og her bliver især skabt flere jobs inden for brancherne Handel og Transport, Erhvervsservice og Finans samt IT og Forsikring. Der er også en tendens til flere videnstunge arbejdspladser.

 

Areal:

1000-3000 m²

Leje:

700-750 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor

Andre ser også på…