fbpx

Bemandet reception og flot venteområde for gæster

Lækker personalerestaurant

Flyt op mod 50 medarbejdere ind i serviceret flerbrugerejendom

  • Repræsentativ indgang via trappe/elevator og glasdøre ind til lejemålet
  • Totalrenoveret med bl.a. nyt Svane Køkken
  • Adgang til ejendommens fællesfaciliteter, bl.a. bemandet reception
  • Mulighed for morgenmad og frokost i personalerestauranten

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

1.140 m²

Leje: 815 kr. pr. m² p.a.

Kontor

 

 

I Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup, der ligger med IKEA i front, ejer og driver Stensdal Group denne markante ejendom, der huser adskillige virksomheder. Fra kontorhotel til store kontor- og lagerlejemål. Bl.a. ITAB, Apcoa, Enetpulse og Siemens. Ejendommen er både kontor og lager og har, siden vi overtog den, gennemgået en større renovering af bl.a. den fælles, bemandede reception.

Her bliver du glad for at gå på arbejde hver dag

Denne ejendom ejet og drevet af Stensdal Group er en af Taastrups allerbedste. Når I lejer her, får I adgang til fællesfaciliteter af høj klasse, bl.a. bemandet reception med eksklusivt venteområde, kantineordning, fitnessrum, spinning, omklædning og bad, planteservice m.m. Ud for fælles kantine er der lukket gårdhave med terrasse til frokoster i solen og udenfor bygningen er der gratis parkering.

Lige bag IKEA i Taastrup

Uanset om du er i bil eller med tog og bus, er Klovtofte Erhvervsområde mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, et af Taastrups bedst beliggende. Infrastrukturen er blevet endnu bedre efter de nye til- og afkørselsramper på Holbækmotorvejen åbnede i 2018. Herfra er du hurtigt af og på, uanset om du kommer kørende fra, eller skal mod Holbæk, Ballerup, København eller Ishøj. Med den nye Ring 5 i udsigt, er dette et af Storkøbenhavns mest attraktive steder at drive virksomhed.

Bus / 0,7 km

Tog / 3,8 km

Motorvej / 1,4 km

Lufthavn / 27 km

Når du driver virksomhed herfra, bliver du en del af Sjællands og Region Hovedstadens mest erhvervsvenlige kommune, Høje-Taastrup Kommune. Ifølge DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse kom kommunen igen i top, og her bliver især skabt flere jobs inden for brancherne Handel og Transport, Erhvervsservice og Finans samt IT og Forsikring. Der er også en tendens til flere videnstunge arbejdspladser.

 

Areal:

1140 m²

Leje:

815 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor & showroom