fbpx

Velkommen som lejer i en af områdets flotteste receptioner

Bemandet reception og flot venteområde for gæster

Fællesområder tæller også terrassen i gårdhaven

Dejlig gård lige ude foran vinduet

Lejemål på 1.771 m² lige til at flytte ind i

Leder du efter kontor og lager i attraktiv ejendom med mulighed for opdeling og lækker personalerestaurant

  • Kokkenes Køkken personalerestaurant 
  • Gratis parkering rundt om ejendommen 
  • Adgang til ejendommens fællesfaciliteter, bl.a. bemandet reception og fitness
  • Kort afstand til motorvej og busforbindelser 

Dybendalsvænget 3

2630 Taastrup

1.771 m²

Leje: 750 kr. pr. m² p.a.

Kontor og lager 

 

I Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup, der ligger med IKEA i front, ejer og driver Stensdal Group denne markante ejendom, der huser adskillige virksomheder. Fra kontorhotel til store kontor- og lagerlejemål. Bl.a. Rockwool, Apcoa, Enetpulse, ITAB og Siemens. Ejendommen består af en blandning af kontor og lager, og har, siden vi overtog den, gennemgået en større renovering af bl.a. den fælles, bemandede reception.

Der er plads til 15 arbejdspladser. 

I personalerestauranten i stueetagen er der kantinegastronomi fra Kokkenes Køkken – en ordning, I som virksomhed kan tilmelde jer og få glæde af. 

Den store terrasse med læ til frokosten eller en pause i solen, er meget populær.

Ligesom den gratis kaffe, der følger med i lejen. 

Her bliver du glad for at gå på arbejde hver dag

Denne ejendom ejet og drevet af Stensdal Group er en af Taastrups allerbedste. Når I lejer her, får I adgang til fællesfaciliteter af høj klasse, bl.a. bemandet reception med eksklusivt venteområde, kantineordning, fitnessrum, spinning, omklædning og bad, planteservice m.m. Ud for fælles kantine er der lukket gårdhave med terrasse til frokoster i solen og udenfor bygningen er der gratis parkering.

Lige bag IKEA i Taastrup

Uanset om du er i bil eller med tog og bus, er Klovtofte Erhvervsområde mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, et af Taastrups bedst beliggende. Infrastrukturen er blevet endnu bedre efter de nye til- og afkørselsramper på Holbækmotorvejen åbnede i 2018. Herfra er du hurtigt af og på, uanset om du kommer kørende fra, eller skal mod Holbæk, Ballerup, København eller Ishøj. Med den nye Ring 5 i udsigt, er dette et af Storkøbenhavns mest attraktive steder at drive virksomhed.

Bus / 0,7 km

Tog / 3,8 km

Motorvej / 1,4 km

Lufthavn / 27 km

Når du driver virksomhed herfra, bliver du en del af Sjællands og Region Hovedstadens mest erhvervsvenlige kommune, Høje-Taastrup Kommune. Ifølge DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse kom kommunen igen i top, og her bliver især skabt flere jobs inden for brancherne Handel og Transport, Erhvervsservice og Finans samt IT og Forsikring. Der er også en tendens til flere videnstunge arbejdspladser.

 

Areal:

1.771 m²

Leje:

575 - 750 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor og lager