Hørmarken 2
3520 Farum

Kontorlejemål til den dynamiske virksomhed

Kontor
Showroom
70 ansatte
1.083 m²
975 kr. pr. m²

Moderne stil uden kompromiser

Man siger, at forskellen ligger i detaljerne, og på Hørmarken 2 er der i sandhed kælet for detaljerne. Her får I et kontorlejemål med mulighed for showroom på 1.083 m2 i en af Farums mest attraktive og markante erhvervsejendomme.

Ejendommen oser af moderne stil – både ude og inde – for vi ved, at lejemålet skal kunne afspejle jeres virksomhed. Derfor er der heller ikke sparet på lejerfordelene. Hørmarken 2 er en flerbrugerejendom, og det betyder, at I sammen med ejendommens andre lejere kan nyde godt af bl.a. lækker frokostordning fra Gastro by Bøgh, flot tagterrasse og stort loungeområde ved indgangen til bygningen. Samtidig er det let både at komme til og fra arbejde, når motorvej samt bus- og togforbindelser er tæt på. Afhængigt af, hvordan I indretter jer, er der plads til mellem 50-70 medarbejdere.

Highlights

  • Personalerestaurant
  • Flot loungeområde
  • Stor fælles tagterasse
  • Tæt på offentlig transport og motorvej
  • Stor parkeringsplads
Markant indgangsparti

Byd jeres gæster velkommen med stil og selvsikkerhed.

Veludført modernisering

LED-belysning og akustiklofter er med til at sikre ro og et optimalt arbejdsmiljø.

De bedste fysiske rammer for jeres medarbejdere

Hos Stensdal Group tror vi på, at en glad medarbejder er en effektiv medarbejder. Derfor har vi gjort det absolut ypperste for at sætte de bedste fysiske rammer, så jeres ansatte kan stortrives. På Hørmarken 2 får I et miks af storrumskontor og enkelmandskontorer i moderne stilsikre rammer. Glasmødelokaler er placeret i midten og er med til at sikre et inkluderende arbejdsmiljø, samtidig med at de lukker lyset ind og lyden ude. Lejemålet er udstyret med ventilation med komfortkøl, så det er let at holde hovedet koldt selv på varme arbejdsdage. Er der brug for et tiltrængt afbræk fra arbejdet, kan kaffepausen tages sammen med kollegerne på lejemålets private altan eller den fælles tagterrasse.

Plads til udfoldelse

Farums måske mest markante facade

På Hørmarken 2 behøver I ikke gå på kompromis. Ejendommen fremstår moderne og vedligeholdt, hvilket i kombination med den strategiske beliggenhed i Farums erhvervskvarter gør den meget attraktiv. Med sin tætte placering ved motorvejsnettet tager det blot 30 minutter at komme til København i bil og 35 minutter i S-tog. Med Farum Hovedgade og grønne områder som Farum Sø og Furesø inden for tæt rækkevidde er der også rigeligt at tage sig til i området, når arbejdsdagen er ovre.

Attraktiv beliggenhed

1,2 km.

fra Farum Station

800 m.

fra Hillerødsmotorvejen

100 m.

til nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

En udsigt, som er svær at slå

Imponerende moderne arkitektur

Indgangsparti med højt til loftet

Få et pust frisk luft på jeres private altan

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Patrycja Z. Kirkegaard
Asset Manager

Tlf: +45 2095 2542
Mail: pzk@stensdal.dk