Tempovej 27, 1. sal
2750 Ballerup

Flotte kontorer med solid placering

Kontor
Showroom
12 ansatte
185 m²
800 kr. pr. m²

En solid pakke

På Tempovej får I et nyistandsat lejemål med lyse glaskontorer, hvis central placering i Ballerup sikrer en solid forbindelse til offentlig transport og motorvej. Men det er langt fra det eneste, Tempovej 27 har at byde på.

Lejemålet består af tre cellekontorer, et storrumskontor, teknikrum og et flot Svane-Køkken med tilhørende spisepladser. Afhængigt af hvordan I indretter jer, er der plads til mellem 8-12 medarbejdere, hvilket gør lejemålet perfekt som afdelingskontor eller til den mindre virksomhed. Har I behov for at vise jeres produkter frem, er storrumskontoret også oplagt som showroom eller kombineret showroom og kontorpladser.

Highlights

  • Godt forbundet til offentlig transport og motorvej
  • Nyistandsatte kontorer
  • Ideelt som områdekontor
  • Stort gratis parkeringsområde
  • Flot Svane-Køkken
Kvalitetsgulve

I lejemålet er der installeret nye olierede fingerparkets trægulve af eg

Gode parkeringsforhold

Der er godt med parkeringspladser både foran og rundt om ejendommen..

De bedste fysiske rammer

På Tempovej bliver I en del af en flerbrugerejendom og deler derved adresse med en mængde andre spændende virksomheder. Lejemålet byder på to nyistandsatte toiletter, hvoraf det ene er med bad. Har I medarbejdere, som cykler på arbejde, er der derfor rig mulighed for at få sig et bad og at klæde om, inden arbejdsdagen begynder. Kontorerne er opdelt af glas, som sikrer et åbent arbejdsmiljø. I samspil med LED-belysningen sørger glaskontorene for en lys, behagelig og dynamisk atmosfære på kontoret.

Vi har også gjort lidt ekstra for, at I kan trives udenfor. Tempovej er nemlig en del af vores Sommerfuglepartnerskab med Dansk Naturfredningsforening. Det betyder, at en del af udeområdet er omlagt til vild natur. Til glæde for jer og biodiversiteten.

Dynamiske kontormuligheder

Tæt på byen og grønne omgivelser

Attraktiv beliggenhed

800 m.

fra Malmparken Station

1,3 km.

fra Motorring 4

220 m.

fra bus 350S

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Uno Sand
Head of Asset Management

Tlf: +45 2728 7070
Mail: us@stensdal.dk