Virkeholm 3A, st.
2730 Herlev

Herlevs måske mest attraktive butiksfacade og showroom

Engroshandel
Kontor
Showroom
12 ansatte
275 m²
875 kr. pr. m²

Velkommen indenfor

Et stenkast fra Herlev Hovedgade finder I en af Herlevs mest spændende erhvervsejendomme. Lejemålets placering i stueetagen giver en flot eksponering ud mod Virkeholm og Herlev Hovedgade. Læg det sammen med det store åbne og indbydende lokale til butik eller showroom, så opfylder det i al beskedenhed kriterierne for det ideelle lejemål, hvor medarbejdere og kunder føler sig så godt som hjemme. Glæd dig til nyistandsatte lokaler med flotte trægulve, LED-belysning, te-køkken, et fantastisk lysindfald, fritlagte betonbjælker, der giver et flot industrielt og råt look, og ikke mindst en attraktiv beliggenhed i Herlev.Afhængig af måden i indretter jer, har lejemålet plads til 5-12 medarbejdere.

Highlights

  • Nyistandsat med massive trægulve og Svane Køkken
  • Beliggende i attraktivt område lige bag Herlev Hovedgade
  • Masser af naturligt lysindfald
  • Fritstående bjælker som giver et unikt look
Detaljer i spotlyset

Det fantastiske lysindfald sørger for at vise detaljerne, herunder det slidstærke massive fingerparket gulv i eg. Når solen ikke er der til at fokusere på detaljerne, så sørger lejemålets LED-belysning for at hjælpe til.

Et køkken med hjerterum

Den stilrene indretning er indbydende og supplerer det åbne rum på fornemmeste vis.

En ejendom med karakter

På en let skrånende grund på Virkeholm er der en ejendom, der skiller sig ud fra naboens rødstensejendomme. En hvid New Yorker-agtig ejendom, der med en lang gennemgående vindues facade lukker mest muligt lys ind i lejemålene, som både er kontor og lager. I stueetagen er der kombineret lager, showroom og kontor, mens 1., 2. og 3. sal er kontorer og showroom i forskellige størrelser.

Markant facade

Med Herlev hovedgade som nabo

Hvis du vil leje kontor i Herlev, får du på Virkeholm en meget central beliggenhed – i erhvervskvarteret lige bag Herlev Hovedgade. Til ejendommen er der p-pladser hele vejen rundt om ejendommen, ligesom at både motorvejen og bussen mod København ligger i kort afstand, og gør det nemt for medarbejderne at komme til og fra arbejde.

Attraktiv beliggenhed

1,4 km

fra Skovlunde Station

2,7 km

til nærmeste motorvej

50 m

til nærmeste busstoppested

Billeder fra lejemål

Kontakt

Lad os tale om mulighederne

Uno Sand
Head of Asset Management

Tlf: +45 2728 7070
Mail: us@stensdal.dk