fbpx

Her er 1.002 m² lækker Stensdal-stil, og du bestemmer præcis, hvor glasvæggene skal stå

  • Attraktivt erhvervsområde i Ballerup – med facade mod Ballerup Boulevard
  • Totalrenoveret med bl.a. nyt Svane Køkken
  • Glasskillevægge i vanlig Stensdal-stil (når du fortæller os, hvor de skal være)
  • Kort afstand fra Ring 4 og Malmparken S-togsstation
  • Fri parkering ved ejendommen
  • 77 m² lager i ejendommen
  • Mulighed for 100 m² kælderlokale
 

Tempovej 27

2750 Ballerup

 

1.002 m² + 77 m²

Leje: 795 kr. pr. m² p.a.

Kontor | lager

 

I erhvervskvarteret omkring Tempovej og Energivej i Ballerup ejer og driver Stensdal Group ejendommen Tempovej 27-29. I nr. 27, der ligger med synlig facade mod Ballerup Boulevard, udlejer vi nu 1.002 m² flotte kontorlokaler med 77 m² lager i ejendommen. Lejemålet ligger på 1. sal og er klar til at byde nye medarbejdere velkommen i moderne omgivelser og den vanlige Stensdal-stil: trægulve, glasskillevægge, akustiklofter med intelligent LED-lysstyring, sort Svane Køkken og mange andre kvalitetsdetaljer.

Størstedelen af lejemålet er lige nu ét stort rum med vinduer til begge sider, der giver et fantastisk lysindfald og mange muligheder for at indrette præcis, som jeres behov dikterer. Hvor mange skal sidde i åbent kontorlandskab? Hvor mange enkelt- eller tomandskontorer? Hvor mange møderum? Hvor skal der sættes glasvægge op? Mulighederne er mange – og beslutningen er jeres.

Plads og lys – optimale betingelser

Denne ejendom ejet og drevet af Stensdal Group er en af Ballerups mest kendte ejendomme. Her er flere virksomheder, der har kontor og lager og nyder godt af ejendommens beliggenhed. Ejendommen ligger med fantastisk synlighed, så logoer bliver kendte i erhvervsområdet – og virksomheder, der bor her, får præsentable forhold både inde og ude.

I Ballerup – lige ud til resten af Storkøbenhavn

Uanset om du er i bil eller med tog og bus, er beliggenheden på Tempovej en af de mest eftertragtede i Ballerup. Lige ud til Ballerup Boulevard, kun et lyskryds fra Motorring 4, hvorfra du hurtigt kommer til resten af Storkøbenhavn og Sjælland. Den kommende letbane får stop i nærheden og gør det til et attraktivt sted at arbejde.

Bus / 0,1 km

S-tog / 0,8 km

Motorvej / 1,3 km

Lufthavn / 29 km

Mange kender ejendommen ud mod krydset ved Ballerup Boulevard – næsten lige over for Ballerup Superarena. Gennem det seneste år har vi forvandlet ejendommen, bl.a. med nyrenoveret facade, så den fremstår som en ægte Stensdal-ejendom. Det du ikke umiddelbart kan se udefra, må du komme og få et kig på. Kontakt Uno Sand og aftal besigtigelse i lejemålet på 1. sal. Vi lover dig, at du bliver positivt overrasket over kvaliteten.

 

Areal:

1002 m²

Leje:

795 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor & lager

Andre ser også på…