fbpx

Flotte lokaler med masser af lys

418 m² attraktivt kontorlejemål

  • Attraktiv adresse i Rødovre
  • Lyst, olieret fingerparketgulv
  • Lækre, lyddæmpede mødelokaler og kontorer i glas
  • Træbetonlofter
  • LED-belysning
  • Nye energivinduer
  • Nyt Svanekøkken og nye toiletter. 
 

Valhøjs Allé 174-176

2610 Rødovre

 

418 m²

Leje: 950 kr. pr. m² p.a.

Kontor

 

Det 418 m2 lejemål overtages nyistandsat med lyst, olieret fingerparketgulv, lækre, lyddæmpede mødelokaler og kontorer i glas, træbetonlofter, LED-belysning, nye energivinduer, nyt Svanekøkken og nye toiletter. 

Her kan I nyde et åbent kontor med plads til jeres indretning. I får i dette lejemål direkte adgang til privat terrasse, som er en særlig glæde om sommeren. Om vinteren kan I tænde op for pejsen, og byde medarbejdere og gæster varmt velkommen. 

Kom og få en fremvisning og lad os tale om mulighederne.

Kun få lyskryds fra Motorring 3

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra Motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Den er markant i gadebilledet – og rummer i alt 12.000 m² med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej. Ejendommen har flere lejemål til både kontor- og lager, og her bor allerede virksomheder som blandt andet All Office, Dansign og Park Zone.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som selvstændige kontorlejemål og som kontor- og lagerlejemål. Lejere her har mulighed for at booke mødelokaler i ejendommens stueetage, hvor der også er venteområde til gæster, hjertestarter m.m. Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen.

Gode forbindelser til hele Storkøbenhavn

Fra Valhøjs Allé er du hurtigt på både Motorring 3 og Roskildevejs forbindelser til resten af Storkøbenhavn. Der er buslinjer med gåafstand og ca. 15 minutters gang til nærmeste S-tog.

Bus / 0,7 km

S-tog / 15 min

Motorvej / 1 km

Lufthavn / 21 km

Kan du se jeres leje ønsker blive opfyldt her? Lejer du de 418 m² kontorer til rådighed – får du en absolut attraktiv adresse i Rødovre.

 

Areal:

418 m²

Leje:

950 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor