fbpx

Flotte lokaler med masser af lys

Eksempel på Stensdal-stilen fra andet lejemål i ejendommen

Eksempel på Stensdal-stilen

Eksempel på Stensdal-stilen

Udsigt til sommerfugleparken

755 m² attraktivt kontorlejemål

  • Attraktiv adresse i Rødovre
  • God udsigt 
  • Nyistandsat ved indflytning 
 

Valhøjs Allé 174-176

2610 Rødovre

 

755 m²

Leje: 950 kr. pr. m² p.a.

Kontor

 

Dette lejemål bliver istandsat i den lækre Stensdal-stil med olierede fingerparketgulv, lækre, lydtætte kontor- og møderum i glas, nye LED-loftsarmaturer sort Svanekøkken og nye toiletkerner.

Her får I en god blandning af storrumskontor, cellekontor og møderum. 

Kom og få en fremvisning og lad os tale om alle mulighederne.

Kun få lyskryds fra Motorring 3

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra Motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Den er markant i gadebilledet – og rummer i alt 12.000 m² med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej. Ejendommen har flere lejemål til både kontor- og lager, og her bor allerede virksomheder som Print Danmark, Dansign og Park Zone. Det ledige lejemål har tidligere huset ABC – Rådgivende Ingeniører.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som selvstændige kontorlejemål og som kontor- og lagerlejemål. Lejere her har mulighed for at booke mødelokaler i ejendommens stueetage, hvor der også er venteområde til gæster, hjertestarter m.m. Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen.

Gode forbindelser til hele Storkøbenhavn

Fra Valhøjs Allé er du hurtigt på både Motorring 3 og Roskildevejs forbindelser til resten af Storkøbenhavn. Der er buslinjer med gåafstand og ca. 15 minutters gang til nærmeste S-tog.

Bus / 0,7 km

S-tog / 15 min

Motorvej / 1 km

Lufthavn / 21 km

Kan du se jeres leje ønsker blive opfyldt her? Lejer du de 755 m² kontorer til rådighed – får du en absolut attraktiv adresse i Rødovre.

 

Areal:

755 m²

Leje:

950 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor