fbpx

Højloftet lager venter på at skabe succes for din virksomhed

Sagde du lager med højt til loftet?

Nymalede lagerbygninger - venter kun på dine reoler

Kontorer med direkte adgang til lagerrum

Svane Køkken - fordi det godt må se godt ud på kontoret

3.053 m² attraktive lager- og kontorlejemål

  • Attraktiv adresse i Rødovre
  • 2.394 m² lagerhaller 
  • 576 m² kontor i Stensdal-stilen
  • 83 m² depotrum
 

Valhøjs Allé 174-176

2610 Rødovre

 

3.053 m²

Leje: 525 – 800 kr. pr. m² p.a.

Lager | kontor

 

Stensdal Group ejer og udlejer ejendommen Valhøjs Allé 174-176 i Rødovre. 

Lejemålet har kontor på 576 m² med bl.a. flotte trægulve, ovenlys, glasvægge og sort Svane Køkken. Lagerlokalerne på 2.394 m² er højloftede samt 83 m² depotrum. Lagerlokalerne har gode forhold for både vareind- og udlevering.

Kun få lyskryds fra Motorring 3

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra Motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Den er markant i gadebilledet – og rummer i alt 12.000 m² med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej. Ejendommen har flere lejemål til både kontor- og lager, og her bor allerede virksomheder som AB Clausen, Print Danmark, Sales Support og Park Zone.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som selvstændige kontorlejemål og som kontor- og lagerlejemål. Lejere her har mulighed for at booke mødelokaler i ejendommens stueetage, hvor der også er venteområde til gæster, hjertestarter m.m. Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen.

Gode forbindelser til hele Storkøbenhavn

Fra Valhøjs Allé er du hurtigt på både Motorring 3 og Roskildevejs forbindelser til resten af Storkøbenhavn. Der er buslinjer med gåafstand og ca. 15 minutters gang til nærmeste S-tog.

Bus / 0,7 km

S-tog / 15 min

Motorvej / 1 km

Lufthavn / 21 km

Kan du se jeres lagerbehov blive opfyldt her? Lejer du de 2.394 m² højloftet lager og 576 m² kontorer til rådighed – får du en absolut attraktiv adresse i Rødovre.

 

Areal:

3053 m²

Leje:

525-800 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor & lager

Andre ser også på…