fbpx

Højloftet lager venter på at skabe succes for din virksomhed

Sagde du lager med højt til loftet?

Nymalede lagerbygninger - venter kun på dine reoler

Stensdal-stil med bl.a. sort Svane Køkken

Overtages naturligvis nyrenoveret

Kontorer med direkte adgang til lagerrum

Svane Køkken - fordi det godt må se godt ud på kontoret

Gode vareind- og udleveringsforhold

Masser af dagslys via bl.a. ovenlysvinduer

På vej ind: Fra 1.900-6.300 m² attraktive lager- og kontorlejemål

  • Nuværende lejer lider af voldsomt vokseværk og må desværre fraflytte ejendommen
  • Lejemål A: Lager 1.245 m², kontor 576 m² og depot 83 m²
  • Lejemål B: Lager 3.522 m², kontor 961 m²
  • Kan lejes samlet (som nuværende lejer)
  • Attraktiv adresse i Rødovre
 

Valhøjs Allé 174-176

2610 Rødovre

 

1.900-6.300 m²

Leje: 475-800 kr. pr. m² p.a.

Lager | kontor

 

Stensdal Group ejer og udlejer ejendommen Valhøjs Allé 174-176 i Rødovre. Den nuværende lejer har 6.300 m² hovedkontor med lager og kontor i flere af ejendommens lejemål. Virksomheden har på få år vokset sig så stor, at vi desværre ikke længere har mulighed for at beholde dem i ejendommen. Derfor forbereder vi os på at stå med to – eller måske kun et – ledige lejemål, som vi glæder os til at klargøre til ny lejer. 

Her er to særskilte lejemål eller ét samlet.

  • Lejemål A: Lager 1.245 m², kontor 575 m² og depot 83 m²
  • Lejemål B: Lager 3.447 m², kontor 961 m²

Begge lejemål har kontorer med bl.a. flotte trægulve, ovenlys, glasvægge og sort Svane Køkken. Lagerlokalerne er højloftede og har gode forhold for både vareind- og udlevering.

Kun få lyskryds fra Motorring 3

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra Motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Fra det øjeblik, du nærmer dig ejendommen, kan du ikke undgå at lægge mærke til den. En Stensdal-ejendom, som vi har renoveret ind- og udvendigt, siden vi overtog den. Den er markant i gadebilledet – og rummer i alt 12.000 m² med indkørsel både fra Valhøjs Allé og Fjeldhammervej. Ejendommen har flere lejemål til både kontor- og lager, og her bor allerede virksomheder som AB Clausen, Hobbii, Print Danmark, Park Zone og såmænd også Stensdal Group.

Ejendommen er opdelt i flere lejemål, både som selvstændige kontorlejemål og som kontor- og lagerlejemål. Lejere her har mulighed for at booke mødelokaler i ejendommens stueetage, hvor der også er venteområde til gæster, hjertestarter m.m. Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen.

Gode forbindelser til hele Storkøbenhavn

Fra Valhøjs Allé er du hurtigt på både Motorring 3 og Roskildevejs forbindelser til resten af Storkøbenhavn. Der er buslinjer med gåafstand og ca. 15 minutters gang til nærmeste S-tog.

Bus / 0,7 km

S-tog / 15 min

Motorvej / 1 km

Lufthavn / 21 km

Kan du se jeres lagerbehov blive opfyldt her? Lejer du det samlede lejemål (A+B) får du næsten 4.700 m² højloftet lager og 1.600 m² kontorer til rådighed – på en absolut attraktiv adresse i Rødovre.

 

Areal:

1900-6300 m²

Leje:

475-800 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor & lager

Andre ser også på…