fbpx

Indrettet i den særlige Stensdal-stil.

Nyrenoveret ejendom med fantastisk beliggenhed

Flyt ind og få maksimal synlighed ud mod Holbækmotorvejen

De perfekte rammer for det gode arbejdsmiljø. 

 

  • Attraktiv placering i Brøndby 
  • Super beliggenhed for medarbejderne og fantastisk facade eksponering mod Holbækmotorvejen
  • Forskellige indretningsmuligheder 
  • Gode parkeringsforhold

Vallensbækvej 45

2605 Brøndby

 

3.384 m2

Kontor leje: 940 kr. pr. m2 p.a.

Kælder leje: 750 kr. pr. m2 p.a.

Kontor | showroom | engroshandel 

 

Velkommen til en af industriområdet Ragnesmindes måske mest markante ejendomme, nemlig Vallensbækvej 45. Her kommer dine medarbejdere til at stortrives i dette skønne domicillejemål, som med sine store lyse rum og intelligent LED-belysning, fantastiske tilkørselsforhold, og meget mere, giver dig de perfekte rammer for et godt arbejdsmiljø for din virksomhed. Lejemålet fordeler sig på stue, 1. og 2. sal, hvor der findes en blandning af storrumskontorer og mødelokaler. I kælderen på 501 m2 er der kantine og fitnessrum. 

Lejemålet er inkl. 66 p-pladser og mulighed for at leje flere. 

Nyistandsat med synlig beliggenhed ud mod Holbækmotorvejen. 

Få logo på facaden ud mod Holbækmotorvej, hvor mere end 90.000 bilister passerer hver dag. Med de tilknyttede p-pladser foran ejendommen, så kan dine medarbejdere og gæster parkere lige ved døren. Og så ligger ejendomme bare få minutter fra Holbækmotorvejen og tæt på den kommende letbane, som åbner i 2025.

 

Maksimal synlighed ud mod Holbækmotorvejen

Med ejendommens flotte facade, størrelse, og beliggenhed ud mod Holbækmotorvejen mellem Brøndby og Vallensbæk, så kan du se frem til at få dit virksomhedslogo på ejendommen, og blive eksponeret ud mod de mere end 90.000 bilister, der hver dag passerer udenfor. 

Bus / 0,3 km

S-tog / 4 km

Motorvej / 1,7 km

Lufthavn / 19 km

Den særlige Stensdal-stil kendetegnes ved, at vi renoverer ejendomme up-front og indretter det sidste i tæt samarbejde med lejerne. Så hvis du også er til høj kvalitet, bæredygtighed og indretningsmæssige detaljer som trægulve, glasskillevægge og markeringer af ejendommens tidligere historie som industriejendom, vil du helt sikkert synes godt om vores stil.

Areal:

3.384 m²

Leje:

940 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor, showroom, engroshandel