fbpx

Nye trægulve i Stensdal-stilen

Ny, energibesparende LED-loftsbelysning

Kan du se dine medarbejdere indrette sig her?

I skal bare komme med jeres møbler ...

Ca. 300 m² lyse kontorer i flot ejendom i Herlev 

 

  • Beliggende i attraktivt område lige bag Herlev Hovedgade
  • Gode p-forhold med pladser rundt om ejendommen – også til gæster
  • Masser af lys fra vinduer i begge sider af lejemålet
  • Stensdal-stilen med nye trægulve og nyt, sort Svane Køkken

Virkeholm 3 B, st. 

2730 Herlev

 

Ca. 300 m²

Leje: 875 kr. pr. m² p.a.

Kontor | showroom | engros | e-handel

Lejemålet er oplagt til kontor med fx showroom, engros eller e-handel pga. adgang direkte via gadeplan. Når du ankommer, bliver du mødt af meget lyse rum takket være vinduesfacader i begge sider af lejemålet. Selv en gråvejrsdag vil føles lys og samtidig er der et godt view ud over naboejendommene og kvarteret. Flotte nye trægulve, nyt sort Svane Køkken og nye LED-loftslamper. 

En af Herlevs flotte ejendomme med kontor og lager

På en let skrånende grund på Virkeholm er der en ejendom, der skiller sig ud fra naboens rødstensejendomme. En hvid New Yorker-agtig ejendom, der med en lang gennemgående vinduesfacade lukker mest muligt lys ind i lejemålene, som både er kontor og lager. I stueetagen er der kombineret lager og kontor, mens 1., 2. og 3. sal er kontorer i forskellige størrelser.

Midt i Herlev – lige ved hovedgaden

Hvis du vil leje kontor i Herlev, får du på Virkeholm en meget central beliggenhed – i erhvervskvarteret lige bag Herlev Hovedgade. Her skal du ikke bekymre dig om parkering til medarbejdere og gæster: Der er p-pladser hele vejen rundt om ejendommen. 

Bus / 0,1 km

S-tog / 1,8 km

Motorvej / 2,7 km

Lufthavn / 28 km

Såvel ejendommen som lejemålet på Virkeholm 3 i Herlev har New Yorker-præg takket være gennemlyste rum med vinduer i begge sider af lejemålet. Her er nylagte, flotte trægulve i massiv eg, nyt sort Svane Køkken og gode detaljer. Beliggenheden er eftertragtet for virksomheder, der gerne vil tiltrække arbejdskraft: Tæt ved Herlev Hovedgade og offentlig transport med både bus og S-tog fra Herlev og Skovlunde Station samt kort til både Motorring 3 og Ring 3.

Areal:

ca. 300 m²

Leje:

875 kr. pr. m² p.a.

Anvendelse:

Kontor, showroom, engros & e-handel