fbpx

De bedste materialer fra gulv til loft. Og alle de lag, du ikke umiddelbart kan se.

Gulve der larmer mindre end almindelige trægulve

Akustiklofter med intelligent LED-belysning

Glasvægge der lukker lyset ind og holder lyden ude

Bag duggede ruder (forskellen på indvendig og udvendig dug)

Gulve der larmer mindre end almindelige trægulve

 

Når du besøger en Stensdal-ejendom vil du mange steder opleve det karakteriske trægulv, der er olieret, fingerparket i eg, som vi efterhånden har lagt mere end 25.000 m² af. Gulvet har den fordel, at det er massivt og derfor ikke har den ofte generende “kliklyd”, når man går på det. Det er faktisk et stille gulv, som bidrager til den samlede trivsel. Ud over at være smukt at se på, naturligvis …

Akustiklofter med intelligent LED-belysning

 

Kig op. Der ser du en anden særlig Stensdal-detalje: akustiklofter med intelligent LED-belysning, der tændes, dæmpes eller slukkes automatisk takket være sensorer, som registrerer bevægelse eller lyd.

Her er ingen afbrydere, som medarbejderne skal forholde sig til. Ingen behøver tænke på at tænde eller slukke lyset, når de går ind og ud af rum. Det reducerer samtidig energiforbruget, da lysstyringen dæmper lyset i de rum eller zoner, hvor der ikke opholder sig medarbejdere. Hvorfor fx have fuldt blus i et mødelokale, hvor ingen holder møder? Eller i kantinen, hvis det kun er i køkkensektionen, der er medarbejdere størstedelen af dagtimerne?

Det løber alt sammen op i en besparelse. Time for time, dag for dag. Så på årsbasis er intelligent lysstyring med til at slå positivt ud på forbrugsgrafen over lejemålets, og ejendommens, elforbrug. Det siger derfor sig selv, at når forbruget falder, stiger tilfredsheden med vores bæredygtige investering.

At lysstyringen derudover også giver et mere ensartet belysningsniveau, som giver et mere behageligt arbejdsklima og dermed gavner medarbejdertilfredsheden, er en attraktiv sidegevinst. Ikke mindst for vores lejere.

 

Glasvægge der lukker lyset ind og holder lyden ude

 

En del af vores særlige Stensdal-stil er, at vi indretter med glasvægge. De giver åbenlyse fordele. De flotte 2-lags glasvægge fra Triplan går fra gulv til loft og er monteret med sorte profiler, der sammen med sorte, massive døre giver en markant stil. Glassene er samlet med glasfugebånd.

Ud over at lukke lys ind i lokalet og give hele lejemålet større åbenhed, tager glasvægge også minimal plads i indretningen. Væggene er tyndere end traditionelle, faste vægge og udnytter derfor hver kvadratmeter optimalt. Derudover skærmer væggene af for lyd – på begge sider af glasset. Så selv om du kan se igennem, forbliver samtalerne private.

Som du kan se i vores ejendomsportefølje, er vi meget glade for den måde at indrette på. Vi tager meget gerne en dialog om præcis hvor, glasvæggene skal stå, hvis du vil have indflydelse på et endnu ikke færdigindrettet Stensdal-lejemål.

Det er faktisk godt at sidde bag duggede ruder. Hvis de dugger udvendigt.

 

Vidste du, at der er forskel på indvendig og udvendig dug? Udvendig dug/kondens på ruden er – modsat hvad mange tror – et sundhedstegn. Det viser nemlig, at ruderne er energieffektive og isolerer effektivt ved at holde på varmen, så den ikke forsvinder ud gennem ruden.

Når en rude dugger indvendigt, plejer det at være tegn på dårlig isolering eller usundt indeklima. Men med energieffektive ruder, som dem vi bruger fra førende danske vinduesproducenter, er udvendig dug altså et sundhedstegn.

Det er dog stadig et relativt nyt fænomen, som vinduesproducenterne “kæmper” med at få danskerne til at forstå. Vi bidrager gerne med denne oplysning og håber, at du ser anderledes på sagen, hvis du kører forbi en af vores ejendomme og ser duggede ruder …

 

Man går aldrig galt i byen med et sort køkken

 

Det kunne også være hvidt. Eller farvet. Men nu er det sort, der er vores foretrukne farve, når det gælder køkken- og badkerner. Derfor sætter vi så vidt muligt køkken- og badmøbler ind med sort egetræsfiner, flotte hvide bordplader og Siemens Hvidevarer. Fra Svane Køkkenet. Hvorfor skal du ikke omgives af den bedste kvalitet, bare fordi du er på arbejde?

Se eksempler på de sorte køkkener i filmen her.

 

Bliv klogere på vores materialevalg. Der er en holdning bag.