fbpx

Kenny Louring

Head of Communication & ESG
Tlf: +45 2370 7160
Mail:
vCard
LINKEDIN

Kenny sidder med ansvaret for kommunikation, bæredygtighedsindsatsen og ESG arbejdet. En rolle, der er helt rigtig skruet sammen, hvis du spørger ham selv. Det er ikke bare krydsfeltet, hvor Kenny’s hjerte for alvor banker. Det er også her, at der skal skabes en gennemgribende bæredygtighedsstrategi, som giver genlyd i alle niveauer af kommunikationen.

Kenny har en baggrund som Cand. merc. (kom.), og har igennem tidligere ansættelser været med til at vækste både små og store virksomheders branding- og kommunikationsindsats. Udover et brændende hjerte for miljøet, klima, og cirkulær økonomi, så har han været bosat i Singapore og arbejdet med grøn byudvikling, samt været med til at opbygge og skalere en dansk virksomhed, som fjerner plastik fra verdenshavene.

Udenfor arbejdet bor Kenny med sin kæreste og deres lille datter i en lejlighed på Islands Brygge, som de selv har istandsat. Fritiden bruges på familien, venner, rejser, tennis, styrketræning, og fodbold. Han er svært begejstret for bjergvandring, og drømmen er at bestige Kilimanjaro.