fbpx

100 ud af 142 rækkehuse udlejet i Ammendrup Park

Stensdal Group, der udvikler Ammendrup Park med 142 rækkehuse og ca. 100 parceller lige syd for Helsinge, er begejstrede over 100 ud af 142 rækkehuse udlejet på den 200.000 m² grund. 

Der er liv i 41 huse og lige om par måneder er der liv i hele første etape af rækkehusene, som består at 71 enheder. Efterspørgslen er tydeligvis stor, hvilket Stensdal Group er enormt glade og tilfredse med. Det er og bliver nogle særdeles fine rækkehuse i et skønt og bakket landskab med kig helt til Arresø og den gamle mølle.

Ammendrup Park er via Stensdal Group officiel Sommerfuglepartner, hvor dele af området anlægges med vilde blomsterenge, der tiltrækker sommerfugle, bier og andre insekter. På den måde skabes bedre levevilkår, der er med til at sikre biodiversiteten. Når bebyggelsen i 2023 er helt færdig med de i alt 142 rækkehuse, vil området summe af liv og ikke kun fra mennesker, men også fra den sommerfugleeng, som netop er i gang med at blive klargjort, så det allerede til foråret vil være muligt at se smukke vilde blomster, sommerfugle og bier.

Interesserede kan se ledige lejeboliger og parceller på www.ammendruppark.dk.

6. april 2022